Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki_Jeden_Ten_Normalny

Co sądzicie o pracodawcach którzy .... Kłamia??

Polecane posty

w czasie rozmowy o prace mówią ze oddzwonią a potem nie dzwonią !!! -wniosek jest jeden to klamcy a kazdy klamca traci klientów -nie chcialbym byc klientem kłamcy ani pracownikiem takiego bo psólby tylko moja prace klamcy : partner kleks dopiszcie swoja liste

Gość eleleo
mówia tak, bo coś powiedziec muszą. Najczęściej i tak oddzwanianie do kandydatów zlecają podwładnym, którzy to zlewają.

Gość juio i rene
nikt nie klamie tylko wybiera co chce , on jest szefdem i dzis mozna w ludziach pzrebierac, a takich jak ty na miejsce za 1200 przychodzi tysiace, wiec wybacz szanse zadne.. a klamia to pracownicy w cv

no ale czy trzeba kłamać i dawać o sobie zle opinie przecież moge byc również ich klientem lepiej nic nie powiedzieć !!! zauwazam taka tendencje ze spotykam ludzi w firmach ktorzy klamia i za jakis czas te firmy znikaja z rynku wiec szczerosc to podstawa

Gość Ze beda malo placic ale
Niestety ale ankieta jest zle zbudowana, brak 3ej mozliwosci odpowiedzi (inne) w wielu pytaniach, albo (wcale) A do tego nie odp. na 1 pytanie (przeoczylam) i wyczyscila mi sie cala strona \ Tak wiec masz jedna ankiete mniej bo nie mam czasu jeszcze raz sie babrac

Gość ewelinazlublina
czyli z tego wynika, ze jezeli pracowdawca zaprasza na rozmowe 10 osob, ty bedziesz pierwsza i sie spodobasz to powie na miejsci "przyjmje pania",a reszcie mowi "przepraszam, ale juz wybralem"??? to oczywiste, ze pracodawca szuka kogos kto mu najlepiej podpasuje, wiec mowi do kazdego" zadzwonimy". mi tez, tak powiedzieli i po 2 godzinach zadzwonili, ze dostalam prace.

Gość Tu chodzi o to, ze pracodawcy
obiecuja po prostu i zwyczajnie poinformowac w ciagu 3 tygodni (mailowo, telefoniczne), CZY CIE PRZYJELI. Na kilkaset, moze tysiac rozmow kwalifikacyjnych mialam jedna informacje zwrotna o nieprzyjeciu - od IKEA (milo wspominam, polecam, rzetelna firma). Co do pozostalych, dzwonilo sie tygodniami, a polskie chamidla zbywaly, ze jeszcze sie nie namyslily...

Gość Aklim
@Ze beda malo placic ale "Niestety ale ankieta jest zle zbudowana, brak 3ej mozliwosci odpowiedzi (inne) w wielu pytaniach, albo (wcale) A do tego nie odp. na 1 pytanie (przeoczylam) i wyczyscila mi sie cala strona \" --> przypuszczam, że właśnie dlatego, że nie odpowiedziałaś na 1 pyt. (gdzie pewnie chciałaś zaznaczyć, że nie uczestniczyłaś dotychczas w żadnej rozmowie kwalifikacyjnej), to brakowało Ci odpowiedzi "inne" lub "wcale" w pozostałych pytaniach. Osobom, które uczestniczyły w rozmowach kwalifikacyjnych taka opcja nie jest potrzebna. W pyt. 1 jest instrukcja, które pytania wypełniają osoby, które nie brały udziału w rekrutacji. Więc nie mogę zgodzić się z tym, że ankieta jest źle zbudowana. Ale zgadzam się, że kompletną głupotą jest czyszczenie się formularza, gdy "przegapi się" jakieś pytanie z gwiazdką... Niestety uzbierałam już wiele ankiet i pozostaje mi kontynuować współpracę z tym serwisem... W każdym razie dziękuję Ci za poświęcenie chwili na wypełnienie ankiety, mimo, że cel nie został ostatecznie osiągnięty :) Noże jeszcze znajdziesz czas, by tam zajrzeć :) Ps. zajmuję się zawodowo rekrutacją, więc gdyby ktoś z Was miał jakieś pytanie dotyczące rekrutacji, potrzebował porady na temat swoich dokumentów aplikacyjnych, to podaję mój nr gg: 36643170. Pozdrawiam :)