Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bliźniak niepokorny

Wózek dla bliźniaków

Polecane posty

Gość Bliźniak niepokorny

No to będą bliźniaki! Termin mam za miesiąc, a nie mam jeszcze wózka bo nie chcieliśmy zapeszać. No i tak sobie wybrałam takiego x-twina http://www.pierwszyusmiech.com.pl/product-pol-934-X-Twin-2012-.html no i teraz pytanie czy ktoś nim jeździł? Ja się przymierzałam w sklepie no i fajnie, ale ciekawa jestem jak się na dłuższą metę sprawuje. Druga sprawa czy wystarczą miekkie gondolki? Dzieci urodzą się na początku maja, więc na zimę i tak spacerówka, ale nie wiem co myślicie? Będę wdzięczna za opinie!

Gość fdhdhn
jak chcesz wozki obok siebie to x lander jest wedlug mnie najlepszy i prowadzi sie go jednym paluszkiem. super! mi gondolki sluzyly przez pol roku a potem spacerwoka. na zime pewnie twoje bede juz w spacerowce a to nie problem bo dokupujesz po prostu spiworki do wozka i super im tam cieplo nawet przy duzych mrozach

Gość SabinkaPoznan
z tymi kolami w zime bedzie ciezko kup nawet uzywany z gondola bo w niej dzieci jezdza max do miesiecy a potem kupic sobie lepsza spacerowke bo ciezka bedzie potem z dziecmi ta co pokazalas