Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gulaszek

Czy roczne dziecko mozna

Polecane posty

dawac ojcu do jego domu? Rozstalismy sie, mieszkamy osobno, teraz on chce zabierac corke do siebie. Gdy jeszcze mieszkal u mnie potrzebowal pomocy przy zmianie pieluchy czy zapieciu pokrowca na wozku. Dodatkowo mowil do malej 'twoja mama jest nienormalna, glupia, pier...' itp. Gdy po nia przychodzi, by zabrac ja na spacer wyzywa mnie od najgorszych i mala wszystkiego slucha. Czy pozwalac mu zabierac mala do siebie?

ale 'nie' tylko dlatego, by mu cos pokazac czy 'nie', bo jest toksyczny. Wiem, ze on mala kocha, ona sie cieszy gdy go widzi. Powiedzialam mu, ze mu jej nie dam to powiedzial, ze ja bedzie zabieral bez mojej zgody

Gość maturks4
Dlaczego nie wystąpisz do sądu o ograniczenie władzy rodzicielskiej, a spotkania z dzieckiem tylko w twojej obecności?

Bo rozstalismy sie raptem kilka dni temu, dodatkowo mieszkamy za granica. Nie wyobrazam soebie jego w moim domu, bo za kazdym razem jest agresywny w stosunku do mnie i zachowuje sie prowokujaco, zebym wybuchla. Kilka razy juz mu mowilam, ze odbiore mu prawa ale nie chce krzywdzic malej, bo to sie z tym wiaze. Z drugiej strony gdy corka ma jechac do niego i sluchac jaka to mama jest zla...