Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jungler 38,5

Nie podobam się facetom ale chciałabym spróboiwać.

Polecane posty

Gość Jungler 38,5

Mam 38,5 lat, jeżeli jest tu jakiś pan, który chciałby kogoś takiego jak ja to proszę o maile. Jestem z południa Polski. jungler@gazeta.pl

Gość Jungler 38,5
Nie ma tutaj samotnych w moim wieku?

Gość Jungler 38,5
To nie prowo. Piszę poważnie i to jest moje zdjęcie. Może jestem trochę zdesperowana. Czasami w realu chcę podejść do kogoś i umówić się, ale przez neta łatwiej.

Gość Jungler 38,5
reserved , ty chyba jesteś za młody.

Gość Jungler 38,5
Co jest dziwnego w tym adresie? Na gazecie.pl wszyscy mają takie rozszerzenie.

Gość Jungler 38,5
Ale chętnych....

Gość Jungler 38,5
Cz takie zdjęcie nie wystarczy, żeby się ze mną zapoznać?

Gość Jungler 38,5
Nie ma fajnych i wolnych facetów w moim wieku :(

Gość Alehandro
daj normalne zdjecie to i będą chętni

Gość Jungler 38,5
Podałam adres mailowy więc to jedyna droga do mnie i do mojego zdjęcia. ps. Skrzynkę sprawdzam raz dziennie wieczorem. :)

Gość jesteś dziewicą?
ilu miałaś facetów

Gość Jungler 38,5
jesteś dziewicą? Co za pytanie. Jestem singielką.

Gość Jungler 38,5
chciałabym pójść pierwszy raz w życiu na prawdziwą randkę, poznać kogoś do kogo będę pasować, znaleźc kogoś na stałe .

Gość MagX
Dlaczego z góry zakładasz, że nie podobasz się facetom? Pozwól im ocenić, daj im szanse... Ja jestem prawie w Twoim wieku i niedawno poznałam faceta 38,5 letniego. Jest moim ideałem. Tak więc są ciekawi i wolni ludzie w naszym wieku. Więcej wiary w siebie. Powodzenia:)

Gość Jungler 38,5
Gdybym się podobała to nie byłabym w wieku 38,5 lat samotna. Gapią się na mnie i nawet nie wiem co tak na prawdę myślą. Czasami słyszę, że jestem "starsza pani".

Żaden swiadomy swojej wartości facet nie zwiąże sie z kobietą pełną kompleksów, co zresztą widzisz po odzewie na swój anons Jeszcze raz załóż wątek, przedstaw sie jako atrakcyjna nie mogąca opędzić sie od facetów kobieta a szybko zgłoszą się chętni :)

Gość jesteś dziewicą?
singileka to może być 20-letnia dziewica i 45-letnia rozwódka albo wdowa 38,5letnia singielka albo jest dziewicą albo nie jest a to różnica i to duża

Gość Jungler 38,5
zlosliwapomarancz, jeżeli mam kompleksy to mam marne szanse na związek? Jedyne co mogę zrobić to pozbywać się kompleksów po kolei, tych, które da się naprawić.

Szanse masz zawsze, ale mocno ograniczasz krąg potencjalnych zainteresowanych. Chyba kazdy chciałby aby jego parter/ka była otwarta i pewna siebie bo z takimi cechami dużo łatwiej coś w zyciu osiągnąć

Gość MagX
Jesteś samotna, bo tak się układa życie. Ale pomyśl, że nie masz męża alkoholika, psychopaty... Może masz oczekiwania przerastające możliwości mężczyzn, trudno powiedzieć. Ja wiele lat borykałam się z samotnością, z nieudanymi związkami i jak już byłam zrezygnowana poznałam faceta mojego życia. Tak jak Ty przez internet. Jest wielu samotnych fajnych facetów po drugiej stronie komputera. Wierzę że poznasz kogoś fajnego. Tylko nie odpowiadaj na debilne zaczepki... jak wyżej...:) Żony myją gary po niedzielnym obiedzie a mężowie wyżywają się na komputerze.... tragedia!

Autorko, mi jeszcze trochę brakuje do Twojego wieku. Nie mam kompleksów związanych ze swoim wyglądem, znam swoją wartość, a mimo to jestem sama. Jak widać poczucie własnej wartości nie ma z tym nic wspólnego.

Gość Jungler 38,5
Z obserwacji wiem, że facetów kręcą te ładne kobiety, więc jeśli jestem nieatrakcyjna fizycznie (chyba) to facetów mój charakter też nie będzie interesował.

Gość Jungler 38,5
zlosliwapomarancz, jeżeli dałeś w stopce swoje prawdziwe zdjęcie to niezłe z cienie ciacho...

Gość MagX
ZLOSLIWA POMARANCZ ma racje, musisz się trochę zareklamować. Z pewnością posiadasz cechy, które warto wyeksponować:)