Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona mamusia

Pomocy!! Moj synek ma problemy z napletkiem

Polecane posty

Gość zrozpaczona mamusia

Napletek nie chce mu schodzic z siusiaczka. Ma juz rok i 10 miesiecy. Bylismy u 3 lekarzy i każdy co innego mowi, jeden zeby w kompieli starac sie naciagac, drugi zeby zostawic i samo zejdzie a trzeci odrazu chcial robic operacje. Ja juz nie wiem co mam robic ale jak probowalam nacgac to strasznie go bolalo, opercaji sie boje jak jasna cholera ale zostawienie tez problemy nie rozwiazuje. A wy mialyscie taki problem ze swoimi synkami?

Gość lili99
my dostalismy masc od ktorej skorka zaczela schodzic ,ale napletek dalej sklejony lekarz kazał czekac(maly ma 2,5 roku)powiedzial ze wazne zeby bylo widac cewke moczowa

Gość olka podolka
trzeba bylo go wczesniej obrzezac i nie bylo by takich problemow, ja swojego synka kazalam zaraz po porodzie obrzezac, bo taki penis jest bardziej seksi i czystszy, ja nie znosze nie obrzezanych i wiem ze dzieki temu moj synek bedzie mial wieksze powodzenie w przyszlosci

Gość ech ci wasi
synkowie i ich napletkowe kutaski .....

Gość obrzezany hujek
ma skorupę a nie żołądź ...fuj to się potem mniej wrazliwe robi , ociera o bieliznę i utwardza a co za tym idzie wrażliwośc na dotyk jest mniejsza i drapie w pochwę ;). Miałam kiedyś chłopaka który musiał byc obrzezany i sam opowiadał jakie to nieprzyjemne jak żołądx tak szoruje o matki a potem jest mniej wrażliwa i taka jakby wyschnięta i sucha ...bleee jak sobie to przypomne to jakbym ślimaka po wysuszeniu dotykała... czystość to i może większa ale powodzenie u kobiet? Litości...chyba że te panie nie wiedzą jeszcze jak to namacalnie wygląda i się czuje wewnątrz siebie.

Gość dellicje
moj synek tez mial takie problemy najpierw chirurg dal mu masc ale nie pomogla i napletek dalej nie schodzil potem mial zabieg, chirurg wklada zaograglone nozyce pod skorke napletka i odkleja go, wychodzi mnostwo smierdzacej, zółtej mastki.I tyle.:) a zabieg jest w znieczuleniu miejscowym, wiec dziecka nie boli.Bardziej placze z przerażenia. Od tego czasu napletek ładnie schodzi, trzeba dbać o jego higiene i smarowac tą maścia, ktora za pierwszym razem nie pomogła moje dziecko mialo ten zabieg w 2 urodziny

Gość I pomyśleć
że niektórzy faceci nigdy teg nie robią i co tam noszą pod tą skórka to nawet nie chcę wiedzieć chyba że to sie regularnie wciera w pochwę podczas seksu...bleeeeee

Gość Lindaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
autorko nie zgadzaj sie na sciaganie na siłe, to i tak nic nie daje bo napletek przykleja sie z powrotem a ile bólu i stresu dla dziecka.. twój synek jest jeszcze mały, naciagaj mu delikatnie przy myciu zeby nie bolało z czasem amo mu sie odklei a jesli nie to bez problemu odklei sie po masciach wiec za nic nie zgadzaj sie na zabieg ;)