Agnissia 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Rewelacyjna metoda odchudzania! Marzy Ci się szczupła sylwetka? Teraz nie musisz katować się restrykcyjnymi dietami! Nie musisz wylewać hektolitrów potu w fitness klubach. Amerykańscy naukowcy opracowali nowy nieskomplikowany sposób na zrzucenie zbędnych kilogramów To rewolucja! Fantastyczna metoda! Powinni za to dostać Nobla! - zgodnie podkreślają wszyscy Ci, którzy zastosowali nową metodę. Od teraz nie musisz spędzać godzin na siłowni, aby wypracować swój wymarzony ideał. Diety? też nie są konieczne, przekonują naukowcy. Co więc zrobić, aby nie tylko schudnąć, ale również utrzymać wymarzoną wagę? Wystarczy siedzieć przed telewizorem co najmniej trzy godzinny dziennie, oglądając programy kulinarne. Podczas tego kulinarnego maratonu należy zastosować rewelacyjne plastry odchudzające, które ograniczają przyswajalność tłuszczy i węglowodanów. - Plastry naklejamy na usta i w ten sposób odzwyczajamy się od sięgania po zbędne przekąski wyjaśnia działanie plastrów jeden z twórców tej nowej metody odchudzania Oglądanie programów kulinarnych zaspokaja nasz ośrodek głodu, dzięki czemu nie musimy podjadać między posiłkami. Co więcej, plastry możemy stosować nawet do 12 godzin na dobę! Ważne jest, aby przynajmniej przez trzy godziny siedzieć i oglądać telewizję. To wzmocni i przyspieszy działanie plastrów! Plastry działają podczas wykonywania codziennych czynności. Nieważne czy wychodzisz z psem na spacer, bawisz się z dzieckiem czy robisz zakupy, plastry wciąż działają! A co najważniejsze, nawet sięgając po przekąskę, nie zjadasz jej, obchodzisz się jedynie smakiem! Aby wzmocnić efekt możesz używać nawet dwóch plastrów na raz! Plastry odchudzające to w 100% naturalny środek na odchudzanie, bezpieczny i zapobiegający efektowi jo jo. To doskonałe rozwiązanie dla wszystkich tych, którzy nie lubią się przemęczać, nie mają czasu na ćwiczenia, brakuje im samodyscypliny, by przeżyć męczarnie związane z drastycznymi dietami. Trzy godziny dziennie to niewielka cena za smukłą sylwetkę. Naklej plastry na usta i ciesz się smukłą sylwetką! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bardzo ironiczny Napisano Kwiecień 2, 2012 ten twój sposób na....,nie bądz aż tak złośliwa,dla ciebie to może śmieszne,ale czy dla innych??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 203487yt Napisano Kwiecień 2, 2012 agnissia nie spodziewalam sie tego po tobie , myslalam ze jestes powazniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to tez był żart Napisano Kwiecień 2, 2012 aprilisowy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 203487yt Napisano Kwiecień 2, 2012 no to udal ci sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnissia 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Pewnie, że to był żart, nie chciałam nikogo urazić, zresztą artykuł bezczelnie skopiowałam, bo mnie akurat rozbawił :) Dziewczyny, podchodźcie z większym dystansem do odchudzania, wtedy jest ono o wiele przyjemniejsze. Poważna to ja raczej nie jestem, niestety ;) Mam nadzieję, że nikogo nie obraziłam i podejdziecie do tego z humorem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andrzej567 Napisano Kwiecień 2, 2012 "Jedz aby żyć, a nie żyj aby jeść" Jedz aby życie było przyjemne a nie aby umrzeć zdrowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach