Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona bardzo

właśnie koleś mnie usunął ze znajomych na fb

Polecane posty

Gość zdziwiona bardzo

taki zwykły kolega- jeszcze wczoraj se normalnie rozmawialiśmy :P dziś jest Prima Aprilis i z jednym z moich długoletnich kolegów daliśmy sobie status 'w związku' :P tak dla żartu ;) nie sądziłam, że z tego powodu ktokolwiek strzeli mi takiego focha, że aż wypieprzy mnie ze znajomych :P zwłaszcza, że wcale nie kręciliśmy ze sobą- nawet by mi do głowy nie przyszło, że jest zainteresowany mną jako kobietą o za ludzie :P

Gość mobysysh
a skąd wiesz, ze cię usunął ?

Gość Apasz24.,
Co to jest fb ?

Gość zdziwiona bardzo
puściłam srakę w majty , tak sie przejęłam

Gość ide spac2
macie po 16 lat, nie? :D

Gość zdziwiona bardzo
własnie zaprosilam koleżanki na wieczór żeby im o tym powiedzieć ,moja mama i tata tez będzie , mama nie może sie doczekać co za ciekawą wiadomość mam do objawienia

Gość zdziwiona bardzo
Zadzwoniłam do radia, żeby nagłośnić tę sprawę ale kazali mi spierdalać ... sama nie wiem co teraz robić

Gość fąfafine
18.41 - popłakałam się ze smiechu, serio

Gość zdziwiona bardzo
:O bo nie mial innego powodu- dlatego to zrobił i nie, nie mamy 16stu lat szkoda, że tu sama dzieciarnia siedzi albo damulki idealne dla których każda sprawa innych osób jest głupotą i błahostką nie napisałam, ze to coś niebywałego- zwyczajnie mnie zdziwiło jego zachowanie, to tyle- wszelkie wasze nadinterpretacje i szukanie powodu do 'obśmiania' mnie albo pokazania 'o jakie to infantylne, my jesteśmy lepsze i mamy poważne sprawy' (czyli p płaszczenie tyłka na krześle przed kompem i atakowanie innych na kafeterii... :O) są zwyczajnie idiotyczne 🖐️

Gość Apasz24.,
Kobieto jeśli jesteś dojrzała to żyj w świecie naturalnym, co kogoś obchodzi to że usunął Cię ze znajomych ? Zmiany opisu na "w związku". Kumpel się oświadczył niedawno, mówi, ze minęło pół godziny a zaczął dostawać sms-y z gratulacjami. Jak się okazało jego panna korzystając z tel umieściła tę informację na tym całym zbuku. Więcej dystansu ludzie ...

Gość luzer1
gostek zrobil ci to na prima aprilis, rusz głową

Gość Apasz24.,
A może zmądrzał i usunął całe konto ...

Gość gość
rozumiem, cię ,to bez sensu , czemu tak zroibł ? zamiast wytłumacyć tą sprawe ,nie cierpię takich osob