Agata787 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Witam. Mam 14 lat i od 2 lat miesiączkuję. Ostatnio zaczęłam się martwić, bo okres spóźnia mi się już tydzień. Wiem, że teraz pomyślisz sobie, że w moim wieku miesiączka może się spóźniać. Ale w tym problem, że nigdy mi się nie spóźniała. Od samego początku miałam regularną, ponieważ mam niedoczynność tarczycy i przyjmuję leki regulujące poziom hormonów. I tu moje pytanie. Czy to może być coś poważnego? Jakie podjąć działania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tamponiara Napisano Kwiecień 1, 2012 nie przejmuj się tym ja jestem w tym samym wieku i też od 2 lat miesiączkuję. Czasami tak jest że okres się spóźnia. Nie ma się co martwić. Ps. Używałaś kiedyś tamponów ? Bo mam pewne pytanie związane z nimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tamponiara Napisano Kwiecień 1, 2012 nie przejmuj się tym ja jestem w tym samym wieku i też od 2 lat miesiączkuję. Czasami tak jest że okres się spóźnia. Nie ma się co martwić. Ps. Używałaś kiedyś tamponów ? Bo mam pewne pytanie związane z nimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agata787 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Dzięki :). Jeszcze nie miałam okazji używać tamponów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tamponiara Napisano Kwiecień 1, 2012 ja próbowałam raz, to było straaaszne ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tamponiara Napisano Kwiecień 1, 2012 ja próbowałam raz, to było straaaszne ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaki masz problem Napisano Kwiecień 1, 2012 z tamponami ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tamponiara Napisano Kwiecień 1, 2012 tak, bo żyje na takim zadupiu i są tu tylko tampony normal i wydaje mi się że są jak dla mnie trochę za duże bo nie mogę ich włożyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agata787 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Wiesz, jednak trochę się martwię tą moją miesiączka, znaczy jej brakiem. Dziś pojawił się u mnie taki jakiś dziwny śluz, a z tego co wiem z biologii, to powinien on być w dni płodne, a potem faza niepłodności i dopiero potem miesiączka. Już sama nie wiem co jest. We wtorek idę do endokrynologa. Powiedzieć mu, że mi się okres spóźnia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tamponiara Napisano Kwiecień 1, 2012 powiedz mu o tym, może ci powie od czego to jest bo ja sama czasem tak mam i nie wiem od czego. . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tamponiara Napisano Kwiecień 1, 2012 powiedz mu o tym, może ci powie od czego to jest bo ja sama czasem tak mam i nie wiem od czego. . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agata787 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Ok. To jak do wtorku nie pojawi się, to powiem mu. Myślisz, że mnie wyśle do ginekologa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ulala ;p Napisano Kwiecień 1, 2012 wydaje mi się że może się wysłać do ginekologa żeby dokładnie sprawdził co to jest. Ale nie obawiaj się, będzie dobrze ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach