Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady60

kobiece kształty na wakacje- 10 kg w dół!

Polecane posty

Gość lady60

zapraszam wszystkich którzy chca w rozsadny sposób schudnac i nie wstydzic sie wlasnego "ja" na plazy... zaczynamy??

Gość lady60
proponuje zrobienie tabelki pseud. wyjściowa waga ile schudlam cel lady 61 0 50 bede sobie aktualizowac tabelke 1x w tygodniu. mam nadzieje ze ktos do mnie dolaczy. w grupie zawsze razniej

Gość lady60
tabelka mi nie bardzo wyszla...:) ktos pomoze?? odchudzam sie juz 1874 dieta:) i w koncu zrozumialam... MŻ to jest klucz;P

Ja jutro się waże wieć podam dokładnie aktualnie 62 kg a chciała bym tak 50 kg mieć :)

PSEUDONIM_____CEL_____ WAGA OBECNA_____STRACONE KG *Ona21lat_______50 _________62 ________________?

Gość lady60
PSEUDONIM_____CEL_____ WAGA OBECNA_____STRACONE KG *Ona21lat_______50 _________62 ________________? lady _______50__________61________________?

Gość lady60
PSEUDONIM_____CEL_____ WAGA OBECNA_____STRACONE KG *Ona21lat_______50 _________62 ________________? lady ___________50__________61________________? teraz lepiej:)

Hej. Ja się chętnie przyłączę;). Odchudzałam się ostatnio przez jakiś czas, ale zrobiłam sobie trochę przerwy. Z jednej strony ze względów zdrowotnych, z drugiej z braku czasu (matura za pasem), a z trzeciej ze zwyczajnego lenistwa... Na szczęście jako tako się pilnowałam i mnie nie przybyło:D. Pewnie zbyt często nie będę się udzielać, ale wiedzcie że jestem!;p

Gość mniam 19
to może i ja się przyłącze... czas na zmianę!!

Gość mniam 19
przerobiłam już chyba wszystkie możliwe diety ale u mnie nie jest dobrze z wytrwałością i po paru dniach dawałam sobie spokój, więc teraz postanowiłam po prostu mniej jeść, zero słodyczy, jasnego pieczywa no i nic po 18, za to dużo wody i ruch! :D

PSEUDONIM_____CEL_____ WAGA OBECNA_____STRACONE KG *Ona21lat_______50 _________62 ________________? lady ___________50__________61________________? Życiowa88______51__________54,7______________2kg

Gość last paradise
Dopisuję się! PSEUDONIM CEL WAGA OBECNA STRACONE KG Last paradise 50 61 2

Gość last paradise
Ja się odchudzam teoretycznie od początku roku, ale widzę, że coś słabo idzie :D

Gość last paradise
Ona21lat, to zależy ile się ma wzrostu, ja mam 164 cm więc 61 kg to dla mnie trochę za wiele.

PSEUDONIM_____CEL_____ WAGA OBECNA_____STRACONE KG *Ona21lat_______50 _________62 ________________? lady ___________50__________61________________? Życiowa88______51__________54,7______________2kg last paradise____50__________61_______________2 kg Troche poprawiłam żeby było wyraźniej

Ja mam 160 cm wzrost i chodziło mi o to że chciałabym mieć już taką wage jak Życiowa88 :)

Gość last paradise
No właśnie tak patrze, że coś mi się pomyliło :D Ja jutro planuję iść biegać no i przycisnąć pasa trochę mocniej.

Ja godzinę na rowerku stacjonarnym i jakieś ćwiczenia . i zastanawiam się jeszcze nad dietą 1000 kcal

Gość last paradise
Mi się wydaje, że 1000 kcal jest dobra dla tych co się nie chcą ruszać i chudnąć, ja szczerze to nie mam zamiaru liczyć kalorii, tylko jeść by się w miarę najeść (MŻ) i ćwiczyć.

No ja w sumie w liczeniu kalorii też nie jestem dobra :) i tak wiem że bym zjadła więcej czasem mniej

Gość last paradise
Pozatym wiem, że po skończeniu diety 1000 kcal zaczęłabym jeść więcej niż to 1000, bo jakby nie było to za mało dla dorosłej osoby i zaraz by się przytyło, dlatego stawiam na ruch i poprostu ograniczenie. Z tego co wyczytałam na stronie o dietach mogę schudnąć max. 0,7 kg. tygodniowo, zobaczymy czy się uda :classic_cool: