Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loolitaa.

Jaki zawód wybrać?

Polecane posty

Gość Loolitaa.

Myślałam już o wielu zawodach np. O adwokacie,psychologu sądowym,projektantce,kelnerce...no ale sama nie wiem,jestem chyba za głupia,macie jakieś inne propozycje? Chciałabym dużo zarabiać,mało wkładać w to wysiłku no i ogólnie żeby nie było nudno.

Gość jo śwince
prostytutka

Gość Loolitaa.
Taki zawód no wiecie na całe życie...

Gość zbytnia ugodowość
taki który bedzie cie interesowal i bedzie tez twoim hobby, wtedy nigdy w pracy nie bedziesz (teoretycznie)

Gość Loolitaa.
Prostytutka? Haha,dobre sobie. Mam zbyt duży potencjał.

Gość Loolitaa.
A może by tak lekarka,kucharka no nie wiem coś w tym stylu,zamierzam iść na studia.

Gość Loolitaa.
Uuup! Kto mi pomoże ? Jakie macie propozycje? Bo ja na prawde już nie wiem

Gość haksahaksa
ile masz lat?

Gość Loolitaa.
mam osiemnaście lat.

Gość ooollimia
A może warto pomyśleć równiez o takiej szkole http://www.dziewulscy.pl/ Chociażby warty uwagi jest taki kierunek jak wizaż i charakteryzacja.

Gość burza wiosenna
ja się pytałam znajimego z banku, który jest analitykiem i "przepowiada przyszłość" - z czego będą pieniądze w przyszłości, ale powiedział, że to jest tak nieprzewidywalne, bo teraz wszystko sie zmienia, i że najlepiej robić to w czym się jest dobrym i co się lubi, tylko skąd ja mam to wiedzieć? Lubię różne rzeczy... ten znajomy z banku powiedział mi, ze on robił kiedyś takie testy u psychologa - jaki ma wybrać zawód, ale to było w innym mieście, a ja jestem w Wawie, może spotkałyście się z takimi psychologiem, co może doradzić zawód?

Gość przyszłanna
olimpia czy TY moze chodziłas, albo któras z Twoich znajomych chodziła do Studium Dziewulskich ? jestem ciekawa jak tam jest, bo kierunki maja naprawde bardzo fajne.

Gość anna-kaliczenko
Teraz żyjemy w takich czasach ze własnei mozemy przebierac i wybierac w różnych szkołach. Wiec wypadąłaoby też zdecydowac sie na ta najlepsza. A wydaje mi sie ze taka spokojnie własnie moze byc Studium Dziewuslkich- jesli chodzi o fajne kierunki związane z charakteryzacją i wizażem.

Gość gość
www.farmaceuta.info

Gość gość
Zlodziej samochodow !!! Piec minut strachu min, 15 tys, euro zarobku

Gość Katjjee85
Jakikolwiek zawód wybierz i tak będzie pełniła funkcje tak zaczytaną jak, co 2 na świecie: Bezrobotny bez prawa do zasiłku.

Gość gość
moze to przykre ale tylko taki który w miarę gwarantuje prace, pewnie zawsze bedzie potrzebny lekarz, piekarz, sprzedawca czy aptekarz

Gość gość
Moim zdaniem zdecydowanie nie mozna zmarnowac tego czasu i jednak zdecydowac sie na dobre studium. Wiem ze wiekszośc moich koleżanek w takiej sytuacji wybierało studium zwiazane z wizażem i charakteryzacja. To chyba jedno z najlepszych rozwiązań. A zreszta wystarczy wejśc na profil Studium Dziewulskich na FB zeby zmienić zdanie.

Gość gość
Ja stwierdziłam że zostanę księgową bo nie ma firmy która nie potrzebowałaby się finansowo rozliczać. Studiuję w Wyższej Szkole Ubezpieczeń w Krakowie www.wsu.pl i jak na razie przez szkolne Biuro Karier dostałam pierwszy staż. Moja ciotka pracuje na tym stanowisku w międzynarodowej firmie farmaceutycznej i zarabia 17 000 brutto. To są dopiero pieniądze ;)

Gość daria1762
Tutaj http://lodz.sei.edu.pl/technikum-informatyczne/ warto sobie zerknąć. Jeśli nie wiecie jaki zawód wybrać, to uważam, że technikum informatyczne będzie idealnym rozwiązaniem. Szkoły Edukacji Innowacyjnej mają bowiem nowatorskie metody nauczania, co jest dużym plusem.

Gość gość
Jak już robicie ten spam, to chociaż patrzcie na daty postu.