Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulka96

czy to wazne...

Polecane posty

Gość zenaaaadaaa :D:D:D:D
wystrzelic, analalfabeto ok, spodziewaj sie tego, jutro rano dzwonie na policje, znajda cie po ip

klade sie rozkladam nozgi i zginam je...paluszkiem delikatnie ja masuje...jak juz czuje ze jest mokra to wkladam w nia paluszki i szybciutko nimi poruszam...przechodza mnie dreszcze...naprezam swoje cialo...

i jeszcze pogania kobiete :O zglaszam, pedobearze, spodziewaj sie policji, to juz szczyty, niech sprawdza to forum ze chcesz sie z dzieckiem spotkac na seks ktore nie ma nawet w pelni rozwinietych narzadow rodnych :O

nie potrzebuje twoich danych idioto bo fbi bedzie mialo twoje ip :O anulka, popatrz jak on przeklina i wyzywa kobiete :O co o tym sadzisz? ladnie to tak? ciebie tez tak bedzie wyzywal jak nie bedziesz w nocy mokra :O

najlepiej wejdz w nia stopą, idioto :O

nie, nie czuje, jest za krotki und za cienki a mi sie zmieszcza az 4 palce!

zenada powiedz tak szczerze bo sama jestes kobieta czemu nie rozumiesz ze ja naprawde sie relaksuje i mi dobrze...a tak naprawde to nie wiesz ile mam lat to ze w niku mam 96 to nic nie znaczy...

jestem :) pisz, pisz, bo niedlugo takim pedofilem jak ty sie zajma koledzy z celi :O

niewazny wiek ale osoba dojrzala nie zachowywalaby sie tak :O widzialas jak mnie nazwal? prawdziwy mezczyzna w zadnym wypadku nie nazwalby tak kobiety rozumiesz?:O

przeciez to ograniczony czlowiek, uzywający wulgaryzmow i piszący "se", i robiący straszne bledy ortograficzne :O a Ty wydajesz sie inteligentna, dziewczyno

no nic nie znaczy, ale sprawdza i twoje ip, jak tego nie zglosze, to ja bede po czesci odpowiedzialna jak on ci zrobi krzywde :O

zenada wiesz pisze z nim juz od dluzszego czasu i ani razu mnie tak nie nazwal...i z 2 strony dziwisz mu sie...niepotrzebnie sie zaczelas wcinac naprawde i nikt ci nie kazal czytac...wiesz o co mi chodzi...a ty sama jestes kobieta wiec powinnas mnie zrozumiec...

piszesz ze taki czuly jest, a patrz jak mnie zwyzywal :O nie ma bata, zglaszam na policje