Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulka96

czy to wazne...

Polecane posty

Gość zenaaaadaaa :D:D:D:D
niech mnie przeprosi albo zglaszam na policje i Ciebie anulka tez wtedy sprawdzą, bedzie wstyd

tak, jestem kobieta i starsza od ciebie, wiec wiem co mowie.

zenada nie boj sie tak jak powiedzialas jestem inteligetna dziewczyna i nie dam sobie zrobic krzywdy...glowa do gory nie martw sie o mnie...ale dzieki za troske:)

bo jestes zwykla szmata jarzysz.. zglaszaj na policje przynajmniej twoje dane bede znal.. mozesz jeszcze zglosic ze nazwalem cie zwykla kurwa.. i chetnie powiem ci to w oczy. moze bede mial okazje..

napalony prosze zrob to dla mnie i przestan ja wyzywac bo jak by nie patrzec to jest kobieta...nie lubie jak mezczyzna uzywa takiego slownictwa do kobiety...prosze przepros ja...zrobisz to dla mnie...

ale skad bedziesz mial moje dane?:D anulka, nie sądze, zebys umiala teraz to rozroznic, masz kryzys w zwiazku, nie myslisz logicznie a jesli jest takim mężczyzną, to niech mnie przeprosi, pamiętaj anulka ze zadnej kobiety facet nie moze tak nazwac, nawet dziwki na ulicy, bo to o czyms swiadczy

szczerze bylam bliska ale sie zestresowalam troche i nic z tego...ale nie lam sie sprobujemy jeszcze nie raz...

to mnie przepros, bo ZADNEJ, powtarzam ZADNEJ kobiety nie mozna tak nazwac, anulka, on zwyzywal mnie za takie cos, to omysl jakby zwyzywal partnerke, jakby zrobila cos po jego mysli?

widzisz ona nas zna z tamtego topiku.. no zaraz nie wytrzymam chyba.. jak sie zglasza cos na psy to czeba zlozyc doniesienie na pismie i musisz podac dane jak maja sie tym zajac.

*cos nie po jego mysli dziewczyno, zastanow sie dwa razy

zenada kryzys mam juz w zwiazku od dluzszego czasu...wiem ze nie powinnien cie tak nazwac ale nie dziw mu sie...mielismy taki fajny nastroj a tu nagle bum i po nastroju...

podam dane, ale oni w zyciu tobie ich nie podadzą :O zajmą się, ajmą, bo pedofilię tępią przede wszystkim, slyszalam o takiej sprawie, tez tak pisali na czacie, ktos zglosil, dziewczyna miala wstyd a faceta ciagali po sadach i w koncu skazali

anulka, dziwie sie, bo jakby facet z ktorym jestem lub mam sie spotkac, powiedzialby o jakiejkolwiek kobiecie jebana dziwka, to bylby u mnie skreslony, bo jak facet powie tak o jednej kobiecie, to powie tak o kazdej to dlaczego nie ratujesz związku tylko piszesz z niewiadomo kim? co o nim wiesz? jak wygląda, wiesz? ile ma lat, wiesz?

prosze, przeprosiny przzyjętę i zeby mi to bylo ostatni raz tak sie do kobiety odzywac :O

sluchaj.. no i bym cie musial znowu obrazic.. nie znasz mnie.. nie jestem z pierwszej lapanki.. ty znasz policje z jednej strony a ja z drugiej.. bardzo chce zebys to zglosila... powiedz vito z poznania to w 5 minut beda miec moje dane. zrob to

napalony dziekuje...nie powinno sie tak nazywac kobiety poprostu tak nie wypada zenada przyjmiesz te przeprosiny...prosze...

Gość sex prawie
jak na żywo

anulka tak przyjęłam ale moze odpisz na moje pytania, pomoge Ci

czyli byles notorycznie notowany przez policje? no prosze

Gość czym
tu się podniecać lepiej byłoby jak by z tego dzieci były

mogles mi to powiedziec w sposob kulturalny, napalony. i nie klam, bo widzialam juz na kilku topikach jak wyzywales kobiety a to niedopuszczalne, jestem matką i chociazby z tego powodu nalezy mi sie szacunek

widzisz i ta teraz chce cie przekonywac ze masz mnie olac i byc ze swoim chlopakiem. no ona jest... od dziewczyn tez sie wymaga chyba pewnych zachowan. ale widac to taki typ co lubi sie wtracac do innych zycia bo swojego nie ma. naprawde zenada nie ma co

proste pytanie, kochasz go? co jest nie tak? mowisz ze nie pisze do ciebie, a moze ty napisz do niego?