Gość zenaaaadaaa :D:D:D:D Napisano Kwiecień 2, 2012 niech mnie przeprosi albo zglaszam na policje i Ciebie anulka tez wtedy sprawdzą, bedzie wstyd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zenaaaadaaa :D:D:D:D Napisano Kwiecień 2, 2012 tak, jestem kobieta i starsza od ciebie, wiec wiem co mowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka96 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 zenada nie boj sie tak jak powiedzialas jestem inteligetna dziewczyna i nie dam sobie zrobic krzywdy...glowa do gory nie martw sie o mnie...ale dzieki za troske:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
napalonyyyyyyyyyyy 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 bo jestes zwykla szmata jarzysz.. zglaszaj na policje przynajmniej twoje dane bede znal.. mozesz jeszcze zglosic ze nazwalem cie zwykla kurwa.. i chetnie powiem ci to w oczy. moze bede mial okazje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
napalonyyyyyyyyyyy 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 i stracilem nastroj przez ta szmate.. ale mnie wkurwila.. mam nadzieje ze to zglosi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
napalonyyyyyyyyyyy 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 anulka mam nadzieje ze chociaz ty doszlas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka96 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 napalony prosze zrob to dla mnie i przestan ja wyzywac bo jak by nie patrzec to jest kobieta...nie lubie jak mezczyzna uzywa takiego slownictwa do kobiety...prosze przepros ja...zrobisz to dla mnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zenaaaadaaa :D:D:D:D Napisano Kwiecień 2, 2012 ale skad bedziesz mial moje dane?:D anulka, nie sądze, zebys umiala teraz to rozroznic, masz kryzys w zwiazku, nie myslisz logicznie a jesli jest takim mężczyzną, to niech mnie przeprosi, pamiętaj anulka ze zadnej kobiety facet nie moze tak nazwac, nawet dziwki na ulicy, bo to o czyms swiadczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
napalonyyyyyyyyyyy 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 sorki wiesz ze taki nie jestem.. ale tak mnie strasznie wkurzyla.. bylo cudownie a ona to wszystko zepsula.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka96 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 szczerze bylam bliska ale sie zestresowalam troche i nic z tego...ale nie lam sie sprobujemy jeszcze nie raz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zenaaaadaaa :D:D:D:D Napisano Kwiecień 2, 2012 to mnie przepros, bo ZADNEJ, powtarzam ZADNEJ kobiety nie mozna tak nazwac, anulka, on zwyzywal mnie za takie cos, to omysl jakby zwyzywal partnerke, jakby zrobila cos po jego mysli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
napalonyyyyyyyyyyy 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 widzisz ona nas zna z tamtego topiku.. no zaraz nie wytrzymam chyba.. jak sie zglasza cos na psy to czeba zlozyc doniesienie na pismie i musisz podac dane jak maja sie tym zajac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zenaaaadaaa :D:D:D:D Napisano Kwiecień 2, 2012 *cos nie po jego mysli dziewczyno, zastanow sie dwa razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka96 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 zenada kryzys mam juz w zwiazku od dluzszego czasu...wiem ze nie powinnien cie tak nazwac ale nie dziw mu sie...mielismy taki fajny nastroj a tu nagle bum i po nastroju... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
napalonyyyyyyyyyyy 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 jak ja przeprosic jak ona caly czas cos do mnie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zenaaaadaaa :D:D:D:D Napisano Kwiecień 2, 2012 podam dane, ale oni w zyciu tobie ich nie podadzą :O zajmą się, ajmą, bo pedofilię tępią przede wszystkim, slyszalam o takiej sprawie, tez tak pisali na czacie, ktos zglosil, dziewczyna miala wstyd a faceta ciagali po sadach i w koncu skazali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
napalonyyyyyyyyyyy 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 dobra przepraszam zenada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zenaaaadaaa :D:D:D:D Napisano Kwiecień 2, 2012 anulka, dziwie sie, bo jakby facet z ktorym jestem lub mam sie spotkac, powiedzialby o jakiejkolwiek kobiecie jebana dziwka, to bylby u mnie skreslony, bo jak facet powie tak o jednej kobiecie, to powie tak o kazdej to dlaczego nie ratujesz związku tylko piszesz z niewiadomo kim? co o nim wiesz? jak wygląda, wiesz? ile ma lat, wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zenaaaadaaa :D:D:D:D Napisano Kwiecień 2, 2012 prosze, przeprosiny przzyjętę i zeby mi to bylo ostatni raz tak sie do kobiety odzywac :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
napalonyyyyyyyyyyy 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 sluchaj.. no i bym cie musial znowu obrazic.. nie znasz mnie.. nie jestem z pierwszej lapanki.. ty znasz policje z jednej strony a ja z drugiej.. bardzo chce zebys to zglosila... powiedz vito z poznania to w 5 minut beda miec moje dane. zrob to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka96 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 napalony dziekuje...nie powinno sie tak nazywac kobiety poprostu tak nie wypada zenada przyjmiesz te przeprosiny...prosze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sex prawie Napisano Kwiecień 2, 2012 jak na żywo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zenaaaadaaa :D:D:D:D Napisano Kwiecień 2, 2012 anulka tak przyjęłam ale moze odpisz na moje pytania, pomoge Ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
napalonyyyyyyyyyyy 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 sluchaj w zyciu nie wyzywalem kobiety w realu i tutaj. w ogole jestem bardzo mily do kobiet.. ale ty przegielas.. zepsulas nam cos co uwielbiamy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zenaaaadaaa :D:D:D:D Napisano Kwiecień 2, 2012 czyli byles notorycznie notowany przez policje? no prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czym Napisano Kwiecień 2, 2012 tu się podniecać lepiej byłoby jak by z tego dzieci były Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka96 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 zenada probowalam ratowac moj zwiazek ale juz nie mam sily... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zenaaaadaaa :D:D:D:D Napisano Kwiecień 2, 2012 mogles mi to powiedziec w sposob kulturalny, napalony. i nie klam, bo widzialam juz na kilku topikach jak wyzywales kobiety a to niedopuszczalne, jestem matką i chociazby z tego powodu nalezy mi sie szacunek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
napalonyyyyyyyyyyy 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 widzisz i ta teraz chce cie przekonywac ze masz mnie olac i byc ze swoim chlopakiem. no ona jest... od dziewczyn tez sie wymaga chyba pewnych zachowan. ale widac to taki typ co lubi sie wtracac do innych zycia bo swojego nie ma. naprawde zenada nie ma co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zenaaaadaaa :D:D:D:D Napisano Kwiecień 2, 2012 proste pytanie, kochasz go? co jest nie tak? mowisz ze nie pisze do ciebie, a moze ty napisz do niego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach