Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek 753951

Jak poznać fajną babkę z dziećmi

Polecane posty

Gość Maciek 753951

Hej witam wszystkich. To nie ogłoszenie matrymonialne, raczej poszukuję porady :) Mam 46 latek przed kilku miesiącami rozpadł mi się wieloletni związek. Chciałbym poznać kogoś fajnego. Dal mnie ważne jest żeby Pani miała dzieci - zawsze stanowiły dla mnie ważną część życia i brakuje mi tego coraz bardziej. Żyłem w sporej rodzinie a teraz samotność mocno dokucza...Jak myślicie jest możliwe w tym wieku no nie wyglądam - taki trochę typ sportowy:):) poznać taką osobę? Mam dar akceptowania dzieciaków i dla mnie to nie ma znaczenia że byłyby "nie moje"... Może ktoś ma jakieś pomysły bo tzw. Sympatia mi raczej nie leży to jakiś lot nad kukułczym gniazdem... Pozdrawiam wszystkich :)

Gość a jaka ktos ma gwarancje ze
nie jestes pedo? zadnej! :o

Gość ckiiooiii
46 latek? chyba lat? pisz normalnie, przedszkolakiem nie jesteś. Po 1. jak ktoś wyżej napisał to skąd pewność, że nie jesteś pedofilem Po 2. skoro tak lubisz dzieci to dlaczego własnych nie masz? Po 3. Masz 46 lat, ewentualna kobieta pewnie miałaby podobnie więc i dzieci dorosłe. Chyba nie marzysz o takim 20-kilkuletnim "dzieciaczku"? No chyba, że marzy ci się kobieta przed 30-tką, ale taka to się nie zainteresuje stary prykiem.

Gość lpaokkak
co, nie masz co zrobić z pieniędzmi, to może podam ci nr konta, mam ci w brud dzieci a jedynie brakuje mi "jołopa" co by na nich zapracował

Gość Jo-------anna
A co wy takie atakujące? Życie wam nie wyszło?facet zadał normalne pytanie. W każdym facecie widzicie pedofila?

Gość lpaokkak
ja tam nie widzę pedofila jedynie "jołopa" co chce zapierdalać na cudze dzieci

Gość fru fru fru
mam nadzieję, że ten atak cię nie zrazi. Wyglądasz na sympatycznego, ciepłego faceta. Tutaj jest sporo kobiet z dziećmi - może spróbuj wejśc na forum "macierzyństwo" i wdaj się w rozmowę ;) Nie musisz przecież od razu pisać, ze chcesz kogoś poznać, może po prostu z kimś zaiskrzy w czasie zwykłej pogawędki? Ja tak tutaj poznałam świetnego faceta na topiku o... gatunkach kawy. Bylismy parą przez 3 lata i nadal bardzo się lubimy.

Gość Jo-------anna
Jest jakis portal dla samotnych matek i samotnych ojców, ale nazwy nie znam - cos jak sympatia właśnie ale dla osób z dziećmi.Może poszukaj? :)

Gość hjkklll
ten facet ma ci w brud pieniędzy, on chce wydawać a nie zarabiać

Gość kolka123456
jest specjalny portal dla osob z dziecmi, nie pamietam jak sie nazywa, poszukaj w googlach.

Gość Maciek 753951
Dzięki za sensowne wypowiedzi, tym którzy odpowiadają poniżej poziomu nie odpowiadam szkoda zachodu-na każdym forum jest grupka ludzi myślących "inaczej" lub szczerze pisząc-nie obdarzonych hojnie rozumem. Do tego dochodzi przypadłość z naszych polskich klimatów: gryź i szarp wtedy poczujesz się lepszy bo jesteś na tyle mały że żadne inne sensowne wypowiedzi nie są w stanie dać ci satysfakcji ;) Osobom które wykazały zrozumienie dziękuję, reszcie odpiszę tylko-żenada...