Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfyh

problem z mezem...:/:(

Polecane posty

Gość gfyh

Moj maz zle traktuje moich rodzicow. Jestesmy po slubie 1,5 roku. Moja mama codziennie pinluje naszego synka. Zawozimy go do niej. Mama mu kupuje jedzenie ktore zjada u niej bo mowi ze wkoncu jest jego babcia. Jednak moj maz tego nie docenia:( Wczoraj zabronil mi nawet zaprosic ich na nasze nowe mieszkanie w ktorym nie byli jeszcze ani razu. Jego ojciec jak zjezdza z trasy to przesiaduje u nas co dziennie. Do tej pory pomimo ze bylo to dla mmnie uciazliwe nic nie mowilam..przyjmowalam go serdecznie..czestowalam obiadkami itp..bo tak jestem wychowana..jednak chyba zle robilam. Co mam robic dziewczyny? Bo mam dosyc ciaglych klotni z mezem:(

Gość miła od dziś
przypiertot mu :P

Gość onawi
rodzicow ma sie jednych.......facetow mozna miec setki a dlaczego go tak irytuja??? moze ze wszystkim do nich lecisz albo kiedys cos w przeszlosci powiedzieli cos nieprzyjemnego do twojego slubnego? jakis powod musi byc

Gość notaksobie mysle
prawdziwi burak, chce rzadzic i obojetne sa mu twoje uczucia :(

Gość ja pitooole
masz pojebanego meza , postaw mu sie, co to kurwa ma byc, rodzice to jednak rodzice

Gość ixyyyyyyyyyyy
co to znaczy, ze ci zabronil? przeciez to tez twoje mieszkanie

chyba koleżanka ma racje, musisz z nim pogadać co go tak zniechęca do twoich rodziców. Znasz go, więc wiesz jak uszczypnąć żeby się wygadał.

Gość pani frotka
d;aczego słuchasz męża ? jesteś jego niewolnica ? tu nie islam , że kobieta jest poddana a jak nie to zostaje ukamieniowana albo skopana na smierć przez rodzine męza nie umiesz sie postawić głupia pindo ? trzeba się cenić a yy jestes pomiotem

Gość gfyh
No wlasnie nic nie zrobili. Pomagaja nam jak moga z opieka nad malym i wogole. Teraz mama zaprosila nas na swieta..to on jest o to zly. No masakra poprostu. Ja podejrzewam ze go jego tatus buntuje:/:/ Nie mam juz sil z nim rozmawiac..bo to nie przynosi zadnych efektow;(

Jak sie nie da rozmawiac to nie rozmawiaj, żyj tak jak potrzebujesz. Dlaczego to tylko Ty masz się przystosować do jego zachcianek. Z jakiej racji ma Ci czegokolwiek zabraniać, chyba najwyższy czas się troche postawić.

Gość ixyyyyyyyyyyy
ale dlaczego ty masz problem by zaprosic swoich rodzicow do SIEBIE

Gość dobro dziej ka
a dlaczego zawsze w takich sytuacjach, ktos kogos musi buntowac? a moze twoj mezulek taki wlasnie jest? moze czas otworzyc oczy i powiedziec w koncu co sie o tym mysli? ja bym zaprosila rodzicow, mezusiowi sie popier dolilo we lebie!

Gość gfyh
Dlatego ze klocil sie ze mna o to. A nawet jakby przyszli to on napewno swoja mina pokazalby ze nie jest zadowolony z ich wizyty;(

Gość pani frotka
jakby mój maz zabronił mi zaprosić moją matkę do mieszkania to dostałby w pysk i pisze serio jak można być taką zniewoloną kobieciną która boi sie cokolwiek zadecydować i jeszcze obiady podawać rodzicom męża każda ma to na co sobie pozwala

Gość ixyyyyyyyyyyy
no to niech bedzie niezadowolony czy on zawsze musi byc zadowolony twoim kosztem? ty tez masz prawo byc zadowolona

Gość gfyh
Wiem..ale nie chce sie ciagle klocic przy synku..to bez sensu..

Gość onawi
jesli nic nie zrobili to nie rozumie jego niecheci.....sorry ale w takim wypadku musisz sie lekko postawic ,na swieta nie chce isc to idz sama,rodzicow zapraszaj jak jego nie ma w domu ,gadaka nic nie wskurasz ,nie daj sie wziasc pod pantofel bo bedzie coraz gorzej.......

Gość ixyyyyyyyyyyy
to sie nie kloc powiedz, ze to sa twoi rodzice i bedziesz zapraszac ich kiedy masz na to ochote i koniec tematu

Dokładnie, nie kłóć się, po co. Po prostu rób swoje w końcu sie do tego przyzwyczai. Ja się w ogole nie pytam po prostu mówie dzisiaj przyjedzie moja mama i koniec, nie dyskutuje na ten temat w ogóle. Na prawdę nie daj się bo to najgorsze co możesz zrobić.

Gość omnaaa
chora sytuacja..jak można za kogoś takiego wyjść?? widocznie w jego żyłach zamiast krwi płynie jad. tak jak mówią przedmówcy jestes zniewoloną gosposią domową męża która gotuje i podaje jego gościom. nie rozumiem jak można sobie na cos takiego pozwolić

Gość gfyh
Ja wiem ze niby tak powinnam ale z drugiej strony to nie chce w swieta rozdzielwc rodziny. Poki co pow mu ze jest chyba nienormalny..ze laske robi jak go ktos zaprwsza na swieta.

Gość ixyyyyyyyyyyy
to nie ty rozdzielisz rodzine w swieta tylko glupie wymysly twojego meza

Gość omnaaa
tylko jak będziesz szła do rodziców nie zapomnij męża poprosić aby trochę ci łancuch i obroże popuścił..skoro cie tak krótko trzyma może się okazać że do budynku rodziców nie dojdziesz..masakra..

Gość omnaaa
typowy przyklad zachowania patologicznej rodzinki..mąż jej pluje w twarz a ona mówi że deszcz pada :/

Musisz zauważyć,że takie zachowanie męża jest przejawem braku szacunku do Ciebie. Musisz postawić sprawę jasno i twardo. Jeżeli on nie chce jechać w święta, ok, jedź sama z dzieckiem. A zaprosić do mieszkania - zaproś, bo to też Twoje mieszkanie. A jak mu się nie podoba, to niech wyjdzie. Co robić z tesciem? Szczerze, to nie wiem.

Gość dobro dziej ka
ty go jeszcze tlumaczysz? ze nie chcesz rodziny na swieta rozdzielic? ha ha ha! rece mi opadly, jak nie chcesz rozdzielac,ani sie klocic to rob tak jak do tej pory. nie zapraszaj rodzicow, ktorzy naincza ci bachora. pieprzona egoistka! skoro tak ci z tym zle, to czemu na to pzowalasz? rozdzielil to on juz wasza rodzine. wazne,ze bawia bachora, a tak niech spadaja. wyrodna corka z ciebie, wspolczuje rodzicom.

Gość ixyyyyyyyyyyy
a twoi rodzice to nie rodzina? meza mozna zawsze zmienic, rodzicow nie

Gość chyba na temat
za duzo pozwalasz mezusiowi jak tego nie zmienisz to za chwile nie bedziesz wychodzila z domu bo on ci zabroni

Gość gfyh
Jestem wdzieczna rodzicom. Ppmagam mamie jak tylko moge. Maz jednak uwaza ze to jest zadna pomoc z ich strony. Ze nie jemu pinluja dziecko tylko mi jak ide do pracy. Wiem ze jego zachowanie jest okropne.

to niech on zajmie sie dzieckiem! dziwie sie, ze pozwalasz na takie traktowanie przestan mu uslugiwac, przejmowac sie czy sie obrazi czy nie jak bedzie mial pretensje to powiedz mu( na spokojnie) ze tez masz prawo robic to co cie zadowala, ze masz prawo zapraszac rodzicow do SIEBIE i ze oni dzieckiem sie zajmuja by on takze mogl pracowac, a jak mu to nie odpowiada to niech on zajmuje sie dzieckiem, kiedy ty bedziesz pracowac