Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania18.

moj chlopak ma wielkiego

Polecane posty

Gość gość
Co zanczy jest nieryszana do konca!! Niepszebita jeszcze?

Gość gość
Tak blonka jest

Gość gość
Jaka ona jest mysli juz o st zw ja to taki ze mnie moglaby byc pierwsza i ostatnia za innymi by nielatal aby ona mi dawala

Gość gość
To bys musiał sie postarać byc delikatny a co ja w zamian beds mial

Gość gość
Wystawilbym ci swojo siostre ile masz lat niejestes zonaty ja bym zaarazowal tak spotkanie ze bylbys znjo sam na sam wtedy musialbys przejsc do dzialania ona niesmiala b wstydliwa jakbys donjej ostro siebral by ci ulegla mugbys brac jo na kawalera

Gość gość
Wolny jestem 28 lat jak jest fajna bym ja wypiescil

Gość gość
Masz dobry wiek donjej ona 21 tyle starszy to wsam raz chcialbys jo tylo pomacac po cycach i cipie ona by niekszyczala jakbys jo potszymal mugbys pewnievlezsla by jak sparalizowana mugbys jej i wsadzic i pompowac jo

Gość gość
Nie wiem czy jej krzywdy swoim nie zrobie

Gość gość
No moze pszesadzilem wybadalbys jo czy wejdzie do konca powolnymi ******* na poczotku mysle ze ma pojemno mugbys jejdosc powoli ale dopuchac calego wiesz pukinier*******o ma i jeszcze zamloda owrotnie od ostego j****ia szybki powrut i powolne wpychanie i tak bys jej im dobze dogodzil

Gość gość
Jak go zobaczy to mnie nie dopuści

Gość gość
A jak wygl jak jestes zbud pracujesz? Mugbys jo utszymac my na wiosce ona niema pracy byla tr u znajomych pomagala pszy malym dzieciaku za tam pare zloty jest po tech roliczym

Gość gość
Musialbys wciskac jej dobry bajer znim niewyjezdzac jakiego masz ukrywac do samego konca pszysiad sie doniej na luzko objol calowal wsadzal reke pod bluzke pomalu polozyl na luzko nogi tak zeb nogi miala napodlodze i caly czas jo calujoc poiescil najp za kolanko i pomalu szet wyzej jakby zaciskala nogi piescil za udo musle by je rozsunela jak bys jo wzjol za ci/ pke misla by peenie orgazm swoj 1 bylaby bewolna wtedy mugbys polozyc sie nsnjo i zapakowac jej jego byc stanowczy jakby cos muwila mjwic ze zrobisz jej dobze itp abys jej wsadzil potem by byla juz twoja nawet zeb plakala mugbys jo posowac

Gość gość
Jakoś dalibysmy sobie rade

Gość gość
Zauwazy go przeciez gumke trzeba zalozyc

Gość gość
Po p******lbys jo bez jak balbys sie zeb niezrobic jej dzieciaka wyjolbys na koniec

Gość gość
Bede mial calego we krwi jej a jak wyjme jej pokaze jaki jej wsadzulem

Gość gość
Juz ona to wpierw dobze poczuje jaki on potem tylko no mozesz zeb wiedziala dokl jaki jaj eszed

Gość gość
Wiesz by napoczotek unjej wypilki jake winko ona nieb za alkoholem ale by troche wymusili z jeden kielich by wypila moglibysmy dodac jej co jake muche lub narkotykyk moze wiesz jake dobre zeb byla bezwolna odwazna i miala mega chcice moze i ja bym mug patszec nawet

Gość gość
Bez przesady

Gość gość
So wiesz jakes krople dzies czytalem dla kobiet ze niby tak jej zaswedzi ze jak jo wezmiesz za c**e to ani drgnie bedzie chciala zebys jo predzej zapakowal nawet twoj rozmiar by jo mnjej przerazal

Gość gość
Nie chce robic nic wbrew jej woli później by zalowala

Gość gość
Towiesz dodac jej co takiego zeb wiedziala co sieswieci tylko obslabic jej wole abo pozodanie miala take ze niemogla sieopszec

Gość Gosc

Mam 19 lat. Ostatnio przespałam się z 16 latkiem, chciałam sprawdzić jak to będzie z małym fiutem. Okazalo sie ze jego penis miał ponad 19cm. Wyruchał mnie boleśnie, a za razem cudownie, więc nie wiem jaki bedziesz miala problem z 22cm. A ja zastanawiam sie ile bedzie mial chłopak o którym pisze za pare lat.

Gość Kinki

nie ma takich fujar z takim obwodem jak już się taki trafi 1:1000000 to cud i to już wynaturzenie

Gość Adi

Jeśli macie problem z niewielkim rozmiarem, sprawdźcie ranking:  powiekszaniepenisarank.pl 🙂