Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z Kokardą

Co sądzicie o takiej lalce? Kupiłybyście taką dziecku?

Polecane posty

Gość polecammmmmmmmmmm:
to nie są "lalki" dla dzieci

Może i nie, ale koleżanka mojej siostry taką do n as ostatnio przyniosła, dostała na urodziny.

Gość MamaagataNie
Moim zdaniem to jest chore ....

Gość no nie wiemmmm
To są lalki dla kolekcjonerów, nie mów, że nie wiedziałaś o nich wcześniej.

Gość tez naciagnieta
wyglada okropnie i źle mi sie kojarzy...:/

Gość aderererererffffff
pomijajac fakt ze taka lalka nie nadaje sie dla dzieci, to uwazam ze sprzedajaca (i zarazem autorka tych lalek) jest prawdziwa, mega artystka :D obejrzalam inne jej lalki, sa przepiekne! jak prawdziwe niemowlaki. babka widac ze jest baardzo uzdolniona

znam te lalki, te lalki są często wykorzystywane jako dzieci w filmach, serialach, a nawet też zdarzaja się przypadki ze kupuje je kobieta która już "fiksuje" która nie moze mieć dzieci, i kupuje ja udajac ze ma dziecko, ale z tym sie spotkałam za granica, dla dzieci to nie są zabawki, reborn są piekne, i bardzo drogie bo każdy szczegól ciała jest robiony z bardzo duża precyzją,

Widziałam je wcześniej, ale nie na żywo. I naprawdę dziwnie to wygląda jak dziecko bawi sie lalą wyglądającą jak zmarły noworodek :o

Gość hgbrtgnb
to nie jest dla dzieci. nie widzie w tym nic przerazajacego i okropnego. wedlug mnie to piekna sztuka. ten kto kupuje cos takiego dla dziedzka dla zabawy ma nierowno pod sufitem. to tak jakby dac dziecku obraz moneta zeby sobie na nim pomalowal ;)

Gość Nhukbcdt
Okropienstwo ja bym w życiu nie kupiła takie lalki a nawet bym za darmo nie chciała wyglada zbyt realistycznie jak dla mnie i naprawde wyglada jak martwy dzidzia okropne!!! Ponyslodawczyni powinna zajasc sie innymi rzeczami ....

reborn to prawdziwe dzieło sztuki, i napewno ludzie którzy to tworza powinni dostać medal za tak realistyczna prace, dziecko nie powinno mieć takiej zabawki, bo dla mnie to wogóle nie jest zabawka,

Gość mnio
dokładnie -to nie jest ani zabawka ani dla dzieci.

ehehehe nawet ma prawdziwe gile pod nosem:D:D:D:D:D:D nie kupilabym.uwazam ze to przede wszystkim za drogie jest i nie do zabawy dla malych dzieci moze bardziej do szkol rodzenie itp???

Akurat ta lalka jest piękna, często reborny wyglądają jak rombi, ta to prawdziwy śpiący niemowlak. Kilkakrotnie była już tu dyskusja na ten temat. Większośc krytykowała, częśc chwaliła zarzucając innym ciemnote. Dla mnie sama "idea" ich powstania jest dziwna, ale jako zabawka dla dzieci się absolutnie nie nadaje.

No nie wiem :o nie wiem czy w szkole rodzenia chciałabyś przewijać "martwe dziecko" bo naprawdę z bliska takie to robi wrażanie :o

ale co nie rusza sie wogole??? nie placze i nie sika i tyle kosztuje???

Nic nie robi, wygląda jak niemowlę, stąd ta cena. nie kupiłabym dziecku bo za dużo kosztuje, za droga jak na zabawkę jest.

Nie wiem, nie widziałam żeby były włączane jakieś funkcje, albo żeby chociaż otwierała oczy, tyle że wygląda jak prawdziwe dziecko.

Gość świetniee
To lalki-imitacje; kupują je np. bezpłodne kobiety lub kolekcjonerki. Nie nadają się dla dziecka.

Gość trafiłam trafiłam
o jaaacie:o

Gość chyba na temat
one sa bardzo realistyczne ale w zyciu bym nie kupila dziecku takiej lalki

Gość frankfusia
Zdaniem przedawcy nadają się dla dzieci powyżej 6 roku życia. Jak dla mnie to jest piękne dzieło sztuki,a nie zabawka i nadaje się do odgrywania ról w filmie lub stania u kolekcjonera na półce! A nie do zabawy dla kilkulatki,ale sprzedawca pewnie wie lepiej.

to nie jest lalka do zabawy tylko kolekcjonerska. najczesciej kupuja je kobiety ktore tesknia za macierzynswem, swoje odchowaly i te zastepuja im prawdziwe dziecko. moze to i chore ale ja jestem dlaeka od krytykowania za nieszkodliwa dla nikogo pasje.