Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierworodka22

Bole mentruacyjne pod koniec ciazy, prosze o rade.

Polecane posty

Gość pierworodka22

jestem w 38 tygodniu ciazy od OM ( 36 od zaplodnienia), termin porodu wyznaczony przez lekarza to za rowne 2 tygodnie, i chcialabym sie dowiedziec czy ktoras z Was miala takie lekkie bole na dole brzucha podobne do menstruacyjnych, tak jakby okres mial przyjsc, i po jakim mniej wiecej czasie od takich boli rodzilyscie? to moje 1 dziecko i jestem ciekawa,a te bole mam od wczoraj, czasem przechodzi gdy zmieniam pozycje,raczej jest to stale napiecie.

Gość bgffs
no to niedlugo bedziesz rodzic :)

Gość mnio
a skurcze masz? chodzi o twardnienie brzucha po całości. co do twoich bóli to najlepiej wybrać się na ktg -tam wyjdzie czy to wskazuje na poród czy nie.

Gość Mi się zaczęły rano a
wieczorem już urodziłam:) Oznaczają że poród tuż tuż :) Powodzenia :P

Gość pierworodka22
No i niewiem czy to byl ten caly czop sluzowy,ale dzis rano po siusianiu na papierze widzialam duzo sluzu przezroczystego. Kurde jaka ja zielona jestem, nie wiem nic kompletnie.

Gość bgffs
czop powinien byc z krwia :) cos w stylu lekkiego okresu :)

Gość bgffs
jedz na ktg a jak nie to od razu do szpitala jak tylko ten bol stanie sie silniejszy

Gość JA MAM NAJFAJNIEJ :P
Czop nie zawsze wypada wcześniej. Niektórym wypadnie podczas porodu, a niektórym na miesiąc przed, także na to nie patrz bo nie ma reguły. Licz co ile minut nasila się ten ból o ktorym piszesz, jeśli będzie się nasilał i będzie w krótszych odstepach jedź do szpitala.

Gość pierworodka22
nie, czuje twardo tam gdzie dzidzia sie wypnie hehe :D do lekarza na wizyte i na ktg mam na pojutrze dopiero.

Gość pierworodka22
ten bol jest tylko dolem brzucha,tak mnie zawsze bolalo gdy mialam dostac okres.i on jest staly mniej wiecej, czasem tylko sie nasila ale jest taki sam, wiec nie wiem jak to liczyc.

Gość pierworodka22
najgorsze jest to ze wypada teraz wielki tydzien przed swietami,mam nadzieje ze dzidzia bedzie chciala jeszcze posiedziec w brzuszku,ostatnio narzeczony zartowal ze lepiej na swieta a nie w poscie ze wzgledu na imprezy urodzinowe,ale powiedz to dziecku w brzuszku hehe :D