Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ESTERKAAAAAA

JAKIE MACIE ŁÓŻKA KANAPY SOFY DLA SWOICH DZIECI ???

Polecane posty

Gość ESTERKAAAAAA

SZUKAM DLA 1,5 ROCZNEGO CHLOPCA WKLEJCIE LINKI Z TYMI CO MACIE I OPINIE :)

Gość Ja mam coś takiego
Aha puki dziecko jest małe nawet nie trzeba go rozkładać.Mój ma teraz 4 lata i jeszcze śpi na złożonym.

Gość ESTERKAAAAAA
JAKIES JESZCZE

Gość baleriny wygodne? pierwsze
zwyczajne duze lozko. Po szczebelkowym czas na lozka ktore miejmy nadzieje posłuza do pelnoletniosci. Po co kupowac denne małe lóżeczko w dziecinne wzorki, jak i tak za pare lat będzie trzeba je wymienic na normalne? a dziecku nie bedzie zle, jak bedzie spalo w wiekszym lozku

Gość ESTERKAAAAAA
KUPUJECIE 140 NA 70 PO LOZECZKU NIEMOWLECYM CZY JESZCZE WIEKSZE 160 ITD ?

Gość podeszłam właśnie praktycznie
http://www.sklep.meble.pl/p84092,wersalka-kacper-transport-gratis-rozne-kolory-promocja-.html Ja podeszłam praktycznie, oglądałam wiele wyrek, sof itp. Doszłam do wniosku, że praktyczna i na dłużej posłuży wersalka. Akurat zmienialiśmy mieszkanie i dzieci dostały osobne pokoje, mały miał 1,5 roku właśnie i w łóżeczku spać nie chciał, nawet nie zabieraliśmy go na nowe, tylko sprzedaliśmy. A na wersalce wygodnie ma, szeroko, można rozłożyć szybko, a te sofki wąskie i cała afera z rozkładaniem na drzemki. I po 1,5 roku użytkowania powiem , że to był dobry pomysł.

Gość ESTERKAAAAAA
JAKIE JESZCZE

Gość mamama27
mój śpi na sofce rozkładanej na ziemi - takiej z allegro - wiem że większość mnie tu zjedzie zaraz że kładę dziecko prawie na ziemi itd itp - ale niestety ale nie szalejcie z bajeranckimi łóżkami dla dzieciaczków 1,5 rocznych bo mój raz spadł prosto na głowe - i dziekuje bogu że żyje.. ale może wy macie aniołki co usną i wstają rano - mój wstaje w nocy, potrafi usiąść i zaraz spaść na poduszke albo na brzuch - kręci się o 180 stopni - i żadne boczne szczebelki czy coś - bo poprostu przeleci ..

Gość ESTERKAAAAAA
????????

Gość ESTERKAAAAAA
????????????

Gość NAJWAZNIEJSZA MOC
normalny tapczan, bez dziecinnych akcentów. W dodatku podarowany przez znajomych, ktorym nie byl potrzebny, ale jest w b. dobrym stanie. Nie czaje po co wydawac kase na łóżeczka w kwiatki, które potem i tak trzeba zmienić, bo czy 10latek bedzie chciał mieć dziecinne łóżko? Ja kupiłam takie "dorosłe" i uważam, że to praktyczne. Kasy nam nie brak, ale wole ją przeznaczyć na np. żywność dobrej jakosci, a nie tapczan w kwiatki