Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleopatra1

nieszczęśliwa miłość

Polecane posty

Gość kleopatra1

Zakochałam się w swoim korepetytorze. Ale od poczatku. Chodziłam do niego na zajecia od wrzesnia 2010 do konca lutego 2011. właściwie to zapisując się na korki, zapisywałam się u jego mamy, gdyz to ona prowadzi korepetycje w grupie 8 uczniow. I ja zostalam przydzielona do jednej z takich grup z tym ze ta grupa była już w polowie podręcznika gdy do niej dołączyłam , wiec musiałam dogonic ich z materialem. A u tej korepetytorki jest tak, ze zawsze jak ktos nowy dochodzi i musi nadrobic material, żeby być w tym samym miejscu książki co reszta grupy to chodzi na zajecia wyrównawcze do jej syna, w którym się zakochałam wlasnie. Mam 18 lat, on 26. mysle, ze nie jest to do konca miłość, ale na pewno zauroczenie i trwa to dosc długo, bo ponad rok. Mysle, ze tez mogę mu się podobac, choc być może się myle. Ale raz na zajeciach dał mi swój numer telefonu. Innym razem tez u niego na lekcji jak bylam (a mielismy te zajecia we dwojke) to złapał mnie za kolano. Ogolnie uśmiechał się, bardzo dobrze nam się ze soba rozmawialo, często na lekcji rozmawialiśmy na tematy niezwiązane z nauka, nie czulam roznicy wieku rozmawiając z nim. Pewnego razu chciał mi cos pokazac za oknem a ja powiedziałam, ze nie widze tego czegos (już nie pamiętam o co chodzilo) to on tak jakby objął mnie ramieniem, żebym mogla zobaczyc. Raz na lekcji wylał na siebie gorącą kawę. No to może akurat nie ma związku z ta sprawą. Ale dwa razy zdarzylo się tak, ze obserwowal mnie. Tzn to było tak, ze raz jak bylam na lekcji u jego mamy, to on przyszedł bo chciał żeby cos mu dala i jak ona szukala tego czegos w biurku to on stal w drzwiach i czekal. I ja się nagle spojrzałam na niego a on już się na mnie patrzyl. Ostatnio nawet, w zeszłym tyg. Była podobna sytuacja z tym ze ja się ubierałam w plaszcz bo już miałam wychodzic i spojrzałam się ot tak w bok i on tez już się na mnie patrzyl. Świetnie się z nim dogadywałam jak mielismy razem lekcje, teraz już nie mamy niestety. Chciałabym nawiązać z nim jakis kontakt. Nie oczekuje, ze będziemy para bo wiem ze to nierealne zreszta wystarczylby mi choćby kontakt sms-owy. Mam jego nr tel, mysle żeby cos do niego napisac ale nie wiem co i nie wiem nawet czy to dobry pomysl. Doradźcie mi co mogę zrobic i czy w ogole powinnam cos robic w tym kierunku.

Dam ci radę Nie pisz takich długich tekstów bo nikomu nie chce się tego czytać i nikt nie będzie ci odpowiadał

Gość kleopatra1
ok dzieki za rade. to w skrócie: ja mam 18 lat on 26, dał mi kiedys na lekcji swoj nr tel, złapał mnie za kolano, to chyba cos oznacza? ale teraz nie mamy kontaktu ze soba, przelotnie sie widujemy. jak moge nawiazac z nim kontakt?

Gość loppppppu
MY TU GADU GADU A KATARZYNA W CIĄŻY prawda chyba jak tak usuwają

Gość dzialaj anie
napisz do niego, przeciez wyraznie dawał ci sygnaly ze mu sie podobasz. napisz cześc co słychać, brakuje mi tych naszych wspolnych lekcji.. czy coś takiego. i zobacz co odpisze

Gość kleopatra1
no tak, ale boje sie, jego mama sie o tym dowie a ja bede miala z nia korki do konca 3 klasy liceum, wiec długo jeszcze...i dziwnie bede sie przed nia czuła wiedzac, ze ona wie. poza tym, myślisz ze nie przeszkadza mu roznica wieku?

Gość kleopatra1
niech ktos mi pomoze. juz nie wiem, co robic.