Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chodzicie na zajęcia?

Zajęcia dla niemowląt - chodzicie?

Polecane posty

Mam na myśli niemowlęta w wieku 0-1 roku. A jak chodzicie, to na jakie zajęcia?

Gość matka pracujaca.......
ja chodzilam na tzn baby bounce, mieszkam w UK. Dzieci razem 'jedza' zabawki, slinia sie, raczkuja, pozniej sa piosenki. Trwalo to ok 1h, podobalo mi sie.

Super :) Ja z córką chodzę na zajęcia Kreatywki - dużo muzyki, pani gra na gitarze i śpiewa, potem dzieci bawią się instrumentami, np. tamburynem, małymi, klekoczącymi żabkami, itd. Jest też trochę gimnastyki dla bobasów, zabawy kolorami i kształtami.

Gość anaastazyja
Ja poszlam raz ale nie przypadlo mi do gustu. baby jakies nawiedzone z wybujala ambicja co chwile tylko a moja to a moja tamto,jakies teorie o tym,czy tempo rosniecia zebow jest odwrotnoe proporcjonalne do tempa rozwoju intelektualnego i co komu lekarz powiedzial,bo do lekarza lataja z kazdym pierdem.

anaastazyja - a co to były za zajęcia?

Gość anaastazyja
Mieszkam w niemczech -jakas krabbelgruppe czyli grupa raczkujaca. jakos tak kolo pol roku wiekowo

Gość kllllaaaauudia
ja jeżdżę na basen,mieszkam w małej miescinie a wszystko w dużych miastach jest

Gość sdd5666
my na playwanie 2 razyw tyg. super jest malenstwa od 3miesiecy do 2lat

My też jeździmy na basen, córka uwielbia te zajęcia :)

Gość trooooooo
A po co juz niemowle pchac na zajecia? Dajcie tym dzieciom spokoj, w ogole dziecinstwa nie beda miec. bo potem przedszkole i masa zajec dodatkowych, pozniej szkola. Dajcie tytm dzieciom zyc.

Gość trooooooo
niedlugo takie nadgorliwe matki w ogole pozbawia dzic=eci dziecinstwa... :( Po co pchac niemowle w takie miejsca?

ja chodzilam na tzn playgroupy w US i na czytanki do biblioteki. Super sprawa, nowych ludzi poznalysmy , zbudowalysmy tzn network z kilkoma dziewczynami (jak ktoras byla chora to wozilysmy obiady, jak ja nie mialam samochodu to mnie inne podwozily od czasu do czasu ) itp. Corka uczyla sie pewnej rutyny np w poniedzialek idziemy do biblioteki, we wtorek idziemy na jedno spotkanie innego typu, w piatek na typowe spiewanie i 'tanczenie'. Po przyjezdzie do PL bardzo mi tego brakowalo, zgadalam sie z kim trzeba i teraz prowadze zajecia dla dzieciakow wlasnie w tym stylu (spiewamy, wyglupiamy sie, maszerujemy, czytamy itp). Widze ze dzieciaki zadowolone a mamy maja taka odskocznie:-)

Gość Uhhuhuu
Basen, masaż, płac dla maluchów play group :-)

O, kasza23, dzięki - przypomniałaś mi o czytaniach dla dzieci. U nas są takie w specjalnie przystosowanej dla dzieci kawiarni, musimy się wybrać po Świętach :)