Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdjrthdixjghjxdgh

Eveline Extreme 3D push up do biustu stosował ktoś??

Polecane posty

Gość sdjrthdixjghjxdgh

Czy daje jakieś efekty proszę o rade.

Gość tretretretretreetre
chętnie i ja się dowiem

Gość szz
dołączam sie do pytania. I jaka jest cena?

Gość tretretretretreetre
teraz sprawdzałam nas necie, mniej niż 20zł

Gość szz
to jeszcze na moją kieszeń, niestety obowiam sie czy by cokolwiek zdziałało. Jakos trudno uwierzyc w dzialanie takich specyfikow

Gość tretretretretreetre
no właśnie...ale samo to, że już wcierając ten specyfik masujesz piersi, masaże podobno pomagają ;P

Gość sdjrthdixjghjxdgh
Koszt to jest około 14zł.Niby piszą fajne opinie o tym specyfiku ale ciekawe czy to prawda?

Gość tretretretretreetre
ja chyba spróbuję za taką cenę ;p chociaż ostatnio szukałam czegoś ekhm profesjonalnego ;p

Gość sdjrthdixjghjxdgh
Ja taki średni albo nawet mały mam biust ale po karmieniu i po trzech stanach zapalnych mam taki obwisły i zwiotczały.A ten krem ma podnieśc i ujedrnić.Ciekawe czy to prawda.

Gość kradziejkagwiazdek
ja stosowalam i stosuje to dalej tylko, ze radziej. Na poczatku trzeba stosowac dwa razy dziennie i tak tez robilam i musze przyznac, ze moje piersi sie lekkpo poprawily, nieznacznie bo wiadomo ze sam krem cudow nie zdziala, ale jednak ;) pozdrawiam

Gość to i ja odpowiem
ja po ciazy, karmieniu choc mialam i mam maly biust mialam lekki "zwis" ze tak to ujme i zwiotczala skore stosowalam ten krem pol roku i powiem szczerze ze sa efekty ale minimalne szalu nie ma i moja rada- jasne mozecie sprobowac ale nie liczcie na oszalamiajace efekty jesli chodzi o mnie to ich nie bylo

Gość wioletka koletka
Ja nie byłam w ciąży i stosowałam, efekty rewelacja, ale trzeba go stosować regularnie

Gość aatam
Ja stosuję ten specyfik od lat. Zaczęłam go używać, gdy postanowiłam schudnąc. Udało mi się zrzucić około 30 kg, więć sporo a nie chciałam mieć oklapłych zwisów. No i uważąm, że krem sposał sie doskonale. Piersi sporo zmalały,ale stały się bardziej twarde i jędrne niż jak byłam gruba. Moją opinię poparł mój mąż, gdy go odwiedziłam (był wtedy za granicą). Sam stwierdzł, że są jakieś inne, bo twarde :D Oczywiście pilnowałam aplikacji: dwa razy dziennie wcierałam ten krem w biust po kąpieli. A efekty były już po około 2 miesiącach.

Gość tytokldg
A ja mam 24 lata a po ciąży mam dwa zwisy które latają na wszystkie strony świata i są pomarszczone takie wiotkie MASAKRA normalnie tak się ich wstydzę że aż mnie paraliżuje podczas seksu z mężem dla kogoś są to fanaberię ale dla mnie kosmiczny kompleks kupiłam ten krem ładnie pachnie i cycki są miękkie ale naprawdę nic mi to nie dało..tutaj może pomóc tylko operacja niestety o której skrycie marzę Jak któraś z was chce zrobić ze zwisów niejędrnych super podniesione twarde cycki to ten krem nic nie da niestety :(

Gość dfgdfhdfh
Nawilża skórę, więc piersi ładniej wyglądają. Nie działa cudów, ale lubię go używać :)

Gość o żesz Ty w buzie jeża
Lepszy jest Farmona Nivelazione. Szybciej się wchłania, nie zapycha. Krem Eveline ma dość mocny zapach, przesiąkająnim ubrania. Wygładza skórę piersi, ujędrnia ale po spróbowaniu Farmony już do niego nie wrócę. Na Wizaz.pl Farmona ma lepsze opinie niż Eveline.

Gość BustyLady
Beznadzieja. Zero efektów , zero uniesienia, jędrności - nic z obietnic na opakowaniu. Poza tym w ogóle się nie wchłania! Wysycha - owszem, ale nie wchłania! Po kilku godzinach wystarczy przejechać dłonią po piersiach, a krem leżący tam rolluje się nieestetycznie. Uczula Jedyny powód kupienia to wielkie, kolorowe "wow" i milion funkcji wypisanych na opakowaniu.

Gość gość
Kosmetyk fajny, ale nie ma się co dziwić że za 15 zł tylko skóra po nim lepiej wygląda. Są kremy do biustu o wiele bardziej skuteczne, z tym że ich cena również jest kilka razy wyższa. Jeśli komuś zależy na efektach to polecam zainteresować się linią Perfect Bust, tutaj http://dyskretno.pl/krem-ujedrniajacy-do-biustu/trochę informacji o kremie z tej serii. W sprzedaży są jeszcze tabletki, ale to już z myślą bardziej o powiększaniu bo do ujędrnienia i wymodelowania biustu wystarczy sam krem.

Gość gośćóffka
ja Ci mogę polecić krem Maternea do biustu. stosowałam w ciąży, bo ma naturalny skład. tutaj skład jest chyba gorszy...

Nie, nie stosowałam : ) Dlatego, że dużo lepsze opinie słyszałam o kremie ujędrniającym Frashe. Nie mam niestety przełożenia :( ale Frashe faktycznie jest dobry i spełnia moje oczekiwania.

Gość gość
Mam pytanie czy ktoś używał tabletki i serum o nazwie Bigger Bust?

Gość gość
Czy warto je stosować?

W życiu nie brałabym żadnych tabletek na powiększenie piersi ani niczego innego. Nie wierzę w takie rzeczy. Magiczna tableteczka na wszystko? Tylko człowiek truje swój organizm a i tak bierzemy za dużo leków. Ja też stosuję Frashe i dla mnie to najlepszy krem, bo ma same naturalne składniki :)

Dokładnie, tabletki to tylko niszczenie wątroby, aż tak zdesperowana to ja nie jestem :D Za to o Frashe złego słowa nie powiem, fakt na efekty trzeba poczekać ponad miesiąc ale warto, fajnie ujędrnia.

Gość Katarzyna29S
Frasche jest świetny. Tylko on uratował moje piersi przed przesuszeniem i nie tylko - ujędrnił i wygładził mój zmęczony ciążami biust. Z minusów to tylko to, że to opakowanie nie odpowiada mi tak bardzo :/ no i dostępność...tylko przez internet

Gość gość
Potwierdzam, frashe idealne dla każdej kobiety, u mnie w rodzinmie używałam ja na ujędrnienie i podniesieni biustu i moja mama. Efekty trochę szybciej były u mnie zauważalne, ale i mojej mamie pomogło. Jesteśmy bardzo zadowolone, niedługo czas na zakup kolejnego opakowania.

Gość tak w skrócie

wyciąg z żeń-szenia, wyciąg z lawendy, ekstrakt z ruszczyka kolczastego, ekstrakt z pąków, dipalmitynian hydroksyproliny, ceramid 6