Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gruby_to_czlowiek

Mam 14 kg nadwagi i jestem z tego dumny

Polecane posty

Gość gruby_to_czlowiek

Wyglądam chociaż jak człowiek, a nie jak te pseudo ideały 185 wzrostu, waga oscylująca w granicach 70kg. Trzeba mieć nie po kolei w głowie, by przy takim wzroście ważyć około 70 kg. Jak to śmiesznie wygląda (chudzinka) kłócąca się ze mną (z człowiekiem) o to kto z nas ładniej się prezentuje. Ja ważę znacznie więcej od nich przy mniejszym wzroście i nie wyglądam jak jakieś pół dupy za krzaka, za chwilę sobie kupię kebaba i na przekór chudzielcom zeżrę go. Nie zjem, lecz zeżrę :D a w szafce leżą chipsy zielona cebulka, mega paka, w lodówce cola. Celowo zjadam powyżej zapotrzebowania dziennego na kalorie, na złość statystykom hehe :) mimo nadwagi jestem chudy :) patrzę w lustro i widzę normalnie zbudowanego człowieka. Polecam wszystkim załamanym osobom zaakceptowanie, że to WY jesteście normalne, a nie ci szczupli kretyni z IQ 40 hehe i długimi nogami. Tu nawet nie chodzi o dystans do siebie, bo nie ma powodu do nabierania go. Zero diet, jak mam ochotę na ciacho to jem i nie będzie mi nikt pluł w twarz, że tak jest źle. Żałuję tylko tego straconego czasu na jakieś brzuszki, wiadomo że w dzień efektów nie ujrzysz.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować