Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zara ide do gina

wlasnie ide do gina obcego na kase i sie boje ze sie na mnie bedzie

Polecane posty

Gość zara ide do gina

drzec, ze nic mi nie jest, albo moj problem jest zbyt blachy i zajmuje miejsca bardziej potrzebujacym pacjentkom :OWczesniej chodzilam prywatnie too sie nie balam, ale teraz kasy brak :O Bruch mnie bolal jakis czas temu, jajnik lewy. Ale zanim sie doczekalam na swoje miejsce, to juz przestal bolec :O Ostatni gin powiedzial, ze mam krew na macicy, ze najprawdopodobniej mi torbiel pekl. ze powinno samo przejsc, dal lmi jakis lek i zebym przyszla do kontroli. Minely 2 miesiace. Teraz sie boje isc do innego na kase :O Miala tak kiedys ktoras??

Gość zara ide do gina
PANSTWOWO nie na kase, wiem wiem :P

matko polska to ciemnogrod jeszcze ehh... to jest jego psi obowiazek, zeby rozwjac twoje obawy, przeciez zbiera powazna kase z twoich podatkow, a ty sie jeszcze boisz isc, bo sie bedzie darl???????????????/

Gość zara ide do gina
nie wiem moze ty w uk mieszkasz to tam jest inaczej, ale giny to zazwyczaj niesttey chamy i buraki :O jestes stylistka? :)

to ty się na niego dzryj też, że jest ciotą ruską i że ty jako pacjentka zawsze musisz być traktowana z szacunkiem, o:D

Gość zara ide do gina
qq - hahaha dobre:P a czy jak mnie wkurwi to moge sobie ot tak po prostu wyjsc?

a wyjdź, dla lepszego efektu zapomnij włożyć gaci:P

Gość zara ide do gina
dzieki za rady, ide paaa:D:*

Gość filipinkaala
idz, napisz potem jak było :p

Gość Acta sracta i juz
bylyby jaja jakby wyleciala z gabinetu bez gaci hahahahaha

Gość zara ide do gina
wróciłam, nie zdążyłam się dobrze rozebrać, a już zaczął drzeć na mnie ryja :( uciekłam stamtąd z płaczem :(

ale posłuchałaś mojej rady i wybiegłaś bez gaci? :D

Gość zara ide do gina
czesc wlasnie wrocilam, nie darl sie na mnie byl nawet mily:P ale peoblemu w moich bolacych jajnikach nie znalazl niestety:P znalazl jakis inny problem za to juz sama nie wiem kogo sie sluchac:D:P

Gość zara ide do gina
chcialam zdjac sweter bo bylo mi goraco a mialam tunike z dlugim rekawem jeszcze i pod to top i chcialam zdjac sweter, to mowie zostawie sobie jak sie bede rozbierac, on zebym poszla sie rozebrac, to bylo przy nim bo tam nie ma wydzielonego pomieszczenia osobnego, ja zaczynam sciagac ten sweter, a on taki wystraszony "tylko dol sciagamy!" :D:D:P:P:P

to widzisz, martwilas sie na zapas :) ja kiedys chodzilam do lekarza panstwowego ale pozniej nie mialam ubezpieczenia wiec prywatnie i siedzialam tam 45minut bo lekarz najpierw badal, pozniej usg plus usg piersi ja wychodze od lekarza a recepcjonistka - hehe myslalam ze pan tam ksiazke pisze he he :o

Gość zara ide do gina
a g n i e s z k a _ - recepcjonistki potrafia byc strasznie podle, ale na nfz. prywatnie to powinny byc do rany przyloz. Znaczy powinny to wszystkie, ale wiadomo jak jest. tutaj tez sobie najpierw musialy pogadac zanim mnie raczyly obsluzyc z laska wielkie damy :P

no wlasnie tamta byla spoko ale wiesz mimo ze prywatnie to oni zapisy robia na co pol godziny wizyta 150zl, wiec wydaje mi sie ze troszke dluzej lekarz powinien poswiecic i dlatego wlasnie ze ja tam ponad 45minut siedzialam ona taki komentarz walnela a ja sie meczylam 2 lata z choroba, lekarz mi wszystko wyjasnil, podczas usg pokazywal kamerka o czym mowi, co tam sie dzieje na lekarza nie moge narzekac bo mnie wyleczyl :) a jak kiedys chodzilam panstwowo, to ledwo co usiadlam na krzeslo to juz mialam isc sie rozbierac czlowiek z nerwow nie pamieta nawet z czyms przyszedl :P

Gość zara ide do gina
agnieszka, to jak ja chodzilam prywatnie to zapisy co 10 minut, ale przedluzalo sie tak, ze sie po kilka godzin czasem czekalo

Gość zara ide do gina
ano niesttety ale wizyta kosztowala 100zl nie 150, moze to stad :P

Gość gdyby nas tak
agnieszka chciałbys pobawic w doktora