Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uwielbiam piękne teksty

Jaka to melodia :)

Polecane posty

Czy znasz taka piosenke?...w refrenie jest............"błękit nieba chciałam Ci dać w darze i swoją miłość,rozmowę aż po świt i milczenie aż po wstyd"=kobieta spiewa...bede wdzieczna za tytuł..wykonawcę itp...Pozdrawiam

Kaśśśśśśśśśśka_______1==ależ skąd....to nie ten styl.....

Gość El Doopa
Jak uwielbiasz piękne teksty to proszę: Kiedy kropelki deszczu na szybie dostrzegam A po burzy łuk tęczy na błękicie nieba Kiedy chcę Tobie miłość wyznać każdym gestem Czy to znaczy, że jestem? Kiedy chciałbym jak orzeł wzlecieć ponad góry A uśmiechem rozpędzić wszystkie czarne chmury Kiedy gwiazdy i księżyc chciałbym dać Ci w darze Czy to znaczy, że marzę? Kiedy tańczę i śpiewam jak dziecko radosny Gdy mi serce wypełnia zapach pięknej wiosny I ze spotkania z Tobą radości nie kryję Czy to znaczy, że żyję? Kiedy ciągle widoku Twego wypatruję Przestać myśleć o Tobie nawet nie próbuję I czuję, gdy zasypiam, że serce mi pęknie Czy to znaczy, że tęsknię? Gdy bez lęku za Ciebie mógłbym oddać życie Kiedy każdy dzień z Tobą to nowe odkrycie I czasem gdy Cię nie ma, to ukradkiem szlocham Czy to znaczy, że kocham?

El Doopa...mało precyzyjna byłam=Uwielbiam piękne teksty w ..poezji,piosenkach itp...ale...teraz chodzi mi o utworek muzyczny...nikt nie zna?co ja zrobie,że...taką romantyczka jestem=wiem,wiem,że...to gatunek na wymarciu,ale...jestem ;) http://youtu.be/65Zz5tasbLU

Gość obloczek1969
jak jeszcze szukasz tej piosenki napisz na email do mnie obloczek1969@tlen.pl