Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za gruba na wychodzenie z dom

czy zwracacie uwage na grube osoby na nasenie/nad morzem/nad rzeka?

Polecane posty

Hej! Własnie wybieram się na basen, a jestem dość grubawa http://www.kostiumykąpielowe.pl/files/2011/07/kostium-dla-puszystej.jpg o coś takiego jak ta pani. Bardzo sie krepuję w takich sytaucjach (u lekarza zreszta tez). Jak wy postrzegacie takich ludzi?

Gość mnie jest wszystko
jedno jak kto wygląda

Gość młoda_0
kochaj, szanuj i podziwiaj siebie taką jaka jestes!!!obyś większych problemów nie miała. pamiętaj nikt nie jest idealny i szczupły!!!

o już zrobiłem, trzeba było spację skasować :), nie jest źle 🖐️, wielu facetów lubi taką sylwetkę :) głowa do góry ślicznotko

ja np nie zwracam wiekszej uwagi serio;) no chyba ze ktos sie faktycznie czyms dziwnym wyroznia;P ale samo to ze jestes troche grubsza to co? daj spokoj ;D

no ja o tym wiem, że nikt nie jest idealny, włąsnie jestem na diecie. Mam wiele zmartwien, ale to także moja bolączka. Tylko po prostu mam serdecznie dość "omiatania" mnie całej wzrokiem...

Grube osoby mi nie przeszkadzają, ale otyła kobieta w kostiumie w panterkę, zebrę lub chujwieco zasługuje na szydercze spojrzenia und kpiące komentarze :classic_cool:

Gość młoda_0
Pancerna Kołdora bo grube osoby nie mają prawa mieć gustu i ładnie wyglądac?

Nogi mi sie trzesą jak chodze :( w sensie ten tluszcz, i mam rozstępy :(

Gość a wyglądaj se jak
chcesz, z mojej strony nic przykrego na pewno by Cię nie spotkało. Dziwi mnie zawsze tylko to, że grube osoby są powodem do kpin i innych różnych komentarzy, a kościste suchary uważa się za ósmy cud świata.

Gość autorko ale jestes wkurwiajaco
tak-ja zwracam uwage na grube osoby.po prsotu sie na nie patrze i oceniam ich sylewtke,a jak ktos jest grube rto sobie mysle: boze jak mozna sie doprowadzic do takiego stanu.

Gość młoda_0
tak ten świat jest przyjęty musi być dziewczyna90/60/90 wysoka niebieski oczy blond włosy i cycki ogromne;/ a w głowie siano;/

Gość młoda_0
autorko ale jestes wkurwiajaco- tak samo jak Ty jestes tepa:D i tez sama przez siebie jak mzna byc takim pustakiem?:D

Gość nie zwracam uwagi
Jak jestem np. nad morzem to nie po to, żeby się ludziom przyglądać i zastanawiać dlaczego wyglądają tak, a nie inaczej. A przez takie myślenie "jak ktos jest grube rto sobie mysle: boze jak mozna sie doprowadzic do takiego stanu." ludzie mają kompleksy i mało wiary w siebie. Bywa tak, że człowiek jest za gruby albo za chudy z innych powodów niż obżarstwo czy niedojadanie.

Gość nie zwracam uwagi
A obżarstwo lub niedojadanie też nie jest normalne i z pewnością nie jest to powód do żartów.

Gość autorko ale jestes wkurwiajaco
dlaczego jestem pusta? bo sobie ogladam ludzi? i oceniam? lubie ogladac ludzi i ich oceniac- nie tylko to czy sa grubi czy nie ,ale kolor wlosow, makijaz itd. to moje hobby :P a autorka chciala poznac nasze opinie-wiec dodalam swoje zdanie.

Gość młoda_0
autorko ale jestes wkurwiajaco-czyli jesteś typową dewotka tylko ze mlodą;/młody mocher;/