Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poco.mityle

Mam 28 par butów , to dużo czy jeszcze nie?

Polecane posty

Gość poco.mityle

hhhee?

Gość akukaracha
Celine Dion ma wiecej :P.

Gość nie faceci mają więcej czasami
ja raz z mamą policzyłysmy ojca buty ;) bo sie na nas wydarł ,że w szafach nasze graty najwięcej zajmuja ciuchy i buty , jego por chyba było 110 , nie każdy but a pary butów ;) także luzik

Gość ziemniaki w mundurkach
jest zasada mowiaca, ze jedna para butow pasuje tylko do jednego outfitu, wiec :D

Gość kowalmilosz121991
Mało xD ja mam 2 i jakoś żyję xD Witam, oto nowy serwis dzięki któremu nie płacąc żadnych pieniędzy można zdobywać cenne nagrody. Jest to serwis bukmacherski, w którym rejestracja jest darmowa, i na starcie otrzymujemy 25 000 punktów, które możemy postawić na przeróżne wydarzenia sportowe. Jednak na tej stronie nie musimy obawiać się,że coś przegramy ponieważ jeśli nasza ilość punktów spadnie poniżej startowego poziomu, dostaniemy z powrotem 25 000 punktów! Osoby chętnie proszę o rejestrację z mojego reflinka. Pozdrawiam :) http://url.get3.eu/151

zalezy z ilu lat sa te buty i na ile bylaby wyceniona ich wartosc :p 28 par bez problemu znajdziemy u mojej prababci. Natomiast jezeli co roku uzbierasz 28 par butow tzn ze masz ich duzo i nie masz co robic z kasa

Gość haha i na cholerę?
powierzchnia magazynowa dzisiaj w cenie,inaczej hipermarkety nie robiłyby ciągle wyprzedaży,a gromadzenie dla gromadzenia to głupota,lepiej kupić 2 pary super dobrych butów zdrowych i wyprofilowanych I W NICH RZECZYWIŚCIE CHODZIĆ niż tony łanie wyglądającego gówna,tym bardziej ,że moda ciągle się zmienia.....