Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość indygoooodzie

obrót z pleców na brzuszek

Polecane posty

Gość indygoooodzie

moj syn zaczał 3 mc. od 2 dni leżac na plecach odwraca głowę albo w lewo albo w prawo i unosi rączkę po przeciwnej stronie i tak sie buja odrywając plecy od podłoża, czy to wstęp do obrotu??? nie wiem czy dobrze opisałam to co robi ale robi tak raz z jednej raz z drugiej strony.

Gość indygoooodzie
moze dokąłdniej: np głowa w lewo, lewa noga do góry prawą wciska w podłoze, prawa ręka unosi sie i opada na podłoze. po prawej stronie wtedy odrywa plecy, tosamo po przeciwnej stronie

Gość indygoooodzie
up

Gość indygoooodzie
kogos dzieciatko tak robiło??

Gość indygoooodzie
??

Gość kolka123456
przede wszystkim duzo za wczesnie na obrot z plecow na brzuch, ale zanim to nastapi jeszcze bedzie sie przewracal na boczek, dobrze ze jest aktywny i odkrywa swoj swiat i swoje mozliwosci. :)

Mój syn miał 3,5 miesiąca jak się już przekrecil z pleców na brzuszek ale najpierw były boczki a potem myk na brzuch w druga stronę gorzej ale na razie ma 4 miesiące więc ma czas

Mój syn miał 3,5 miesiąca jak się już przekrecil z pleców na brzuszek ale najpierw były boczki a potem myk na brzuch w druga stronę gorzej ale na razie ma 4 miesiące więc ma czas

Gość a tak tylko pytam
moja dzis skonczyla 5 miesiecy a jeszcze sama sie nie obraca.z pleckow na boki- tak a na brzuszek tylko jak ja sie delikatnie popchnie ale jeszcze ma problem zeby raczke spod siebie wyciagnac. Widac, ze chce, bo nozki przerzuca ale sie "rozbujac" nie moze :D z brzuszka na plecy tez jej nie idzie. buja sie, buja, probuje dupcie przezucic ale na tym tylko sie konczy. Ja sie nie przejmuje bo kazde dziecko jest inne i rozwija sie we wlasnym tempie

Gość lubię się uczyć
Moja córka zaczęła się dokładnie tak samo zachowywać i po dwóch dniach nauczyła się pełnego obrotu na brzuszek. Miała 3 miesiące.

Gość kaftanik niebieski
co ty? Moj synek zaczol kulac sie ok. 6 mies. zycia

Gość lubię się uczyć
Każdy dzidziuś jest inny i nie ma się czym przejmować :)

Moj maluszek tez sie tak bujal ,udalo mu sie niedlugo po skonczeniu 4 miesiecy Teraz za kazdym razem gdy tylko polozy sie go na kocyk przekreca sie na brzuszek by po jakims czasie zloscic sie bo ma dosc:)Jednak to cos nowego wiec powtarza to w kolko..

kolka123456 a kim Ty jestes ze tak twierdzisz? jesli robi to samo a nie z pomoca to nie za wczesnie,moj sie obracal w tym wieku,dodam ze napiecie miesniowe mial prawidlowe