Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebuje rady

Pomożcie mi proszę:-(

Polecane posty

Gość Potrzebuje rady

Proszę doradźcie. Jestem 2 dni przed @. Podejrzewam ze moge być w ciazy. Chociaż wydaje mi sie to raczej mało możliwe. Jednak przeraża mnie to ze juz 3 dzień jestem bardzo zmęczona i mam nudności z którymi nie umie sobie poradzic. Dokuczają mi cały dzień. Boje sie bo nigdy w życiu nie miałam tak przed @. Myślicie ze moge mieć juz to jako objaw ciazy? Bede wdzięczna za odpowiedź

Gość mnio
nie powiedziane. ja nigdy wczesniej nie miałam w cyklu bólu piersi wiec gdy raz tak się stało to myślałam że zaszłam a tu nic z tego. zrób test.

Gość kamilka@
Zawsze jakieś prawdopodobieństwo ciąży jest. Musisz jednak zrobić test lub pójść na betę no i możesz też iść do lekarza.

Gość Potrzebuje rady
Bylam dzisiaj u ginekologa to mi powiedziała ze dla niej to za wcześnie na diagnozę ale ciąża to może być

Gość mamama27
zrób test tylko z porannego moczu - pierwszego - i nie sikaj przez noc i nie pij nic - to jest szansa ze stęzenie bedzie na tyle duże że ci test wyjdzie - mnie wyszedł 2 dni przed @ i to taki najtańszy za 4zł - bladziutka kreska ale wyszła - potem beta z krwi ponad 200 i teraz synek 1,5 roczny właśne usnąl..

Gość Potrzebuje rady
A znacie jakiś dobry sposob aby sobie z tymi nudnościami radzic?