Polski Troll 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Ciekawi mnie jak się ma Zdesperowana Domowa Żona co dziś robiła?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość autorko te buty sa Napisano Kwiecień 2, 2012 no to masz bardzo smutne zycie skoro takie rzeczy cie interesuja........ wspolczuje ci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 a dziekuje, mam sie bardzo dobrze :) dzisiaj wydalam garsc funtow ktore mi moj maz arab rzucil na odchodne zanim wyszedl na palestynskie dziwki, a wydalam je w supermarkecie obok mojego biednego szeregowca na markowe produkty typu tesco value :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Styczniowy przyjaciel 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Zdesperowana... ile wydajesz w tygodniu na jedzenie przepraszam, że pytam tak z ciekawości ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 3 funty 58 pi a ty? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Styczniowy przyjaciel 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Ja na dwie osoby na jedzenie wydaje koło 70 funtów kupuje jedzenie na cały tydzień, mięso, owoce, warzywa, słodycze. Nie wiem czy to optymalna cena ??? planuje w tygodniu co zrobię. Nie lubię zup i głównie jem mięso z kurczaka czy wołowina. Jutro np robię kurczaka słodko kwaśny z ananasem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 aha ty tak na powaznie? :D to ja wydaje tez okolo 70 funtow na 2 osoby.. tez mniej wiecej planuje, duzo kupuje z ofert a potem mroze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Styczniowy przyjaciel 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 No ja też mrożę. Choć tu za 70 funtów faktycznie kupuje sporo jedzenia gdzie mam na cały tydzień, w PL to było niemożliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 jak moge ci cos poradzic to wyhacz sobie hurtownie gdzie sprzedaja miesa w wiekszych ilosciach. ja np. kupuje 10kg swiezych filetow z piersi kurczaka za 32 funty i mroze w porcjach, to jest tylko 3.20 za kilogram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach