Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evelin7046

mam sie tym martwic ?

Polecane posty

Gość Evelin7046

hej kobitki. Mam taki maly problem., iz jestem w 13 tygodniu ciazy, i kompletnie ani nie bola ani nie rosna mi piersi ... powinnam sie tym stresowac? mam 1 usg w srode i tak bardzo sie boje :( czy ktoras, z Was tak miala , ze jej piersi dopiero pozniej zaczely rosnac? Caluje pa :*

Gość mamama27
hmm piersi nie rosną - tylko rozszerzają się kanaliki mlekowe.. spokojnie do 40 tc masz jeszcze czas - nie oczekuj ze bedziesz miała biust 4 rozmiar większy - największa rożnica w rozmiarze jest po porodzie kiedy pojawia się dużo pokarmu..

Gość nie masz co sie martwic, mi
przez całą ciąże biust sie praktycznie nie zmienial. Pod koniec był jedynie bardziej wrazliwy. Powiekszyl mi sie dopiero moze ze 2-3tyg przed porodem. Do tej por mialam taki sam rozmiar miseczki, jedynie pod biustem mi sie rozmiar zwiekszyl, bo zebra sie rozeszly jak juz byl spory brzuszek, ale dokupilam sobie jedynie takie przedłuzki do stanika, zeby poszerzyc zapiecie, bo miseczki nadal byly dobre. Po porodzie biust mi sie powiekszyl o 2 rozmiary, ale jak przestalam karmic, to wrocil do wczesniejszego