Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeno

Bóle brzucha od tygodnia - możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość eeeno

(na wstepie jesli zla kategoria, wybaczcie.) A wiec przejde do rzeczy, od tygodnia pobolewa mnie brzuch w której części nie powiem bo jestem nim już wykończona, ale tak jak przy @ czyli różnie raz jeden jajnik potem drugi. Jakiś czas temu mój chłopak zaproponował stosunek przerywany a ja glupia sie zgodziłam, ale on nie wie czy miał wytrysk czy nie, nie jest pewnien, wiec załatwił mi tabletkę o nazwie Esscapelle (jest to tabletka 72 po). Nie pamietam kiedy ją wziełam ktorego dnia (wiem że mineły 30-48godzin od stosunku)...@ spoznia mi sie 5 dni. Czy to może być ciąża? Przepraszam jesli malo informacji, źle się czuję a chciałabym być choć nie 100% ale choć 80% pewna że w ciąży nie jestem...mam złą sytuację finansową jak i rodzinną...poza tym nie jestem jeszcze gotowa na dziecko. Pozdrawiam i liczę na sensowne odpowiedzi. Proszę mnie nie wyśmiewać.

Gość pani ze służby zdrowia
A dlaczego nie pójdziesz z tym do ginekologa? Jak dla mnie - takie objawy świadczą o stanie zapalnym, nie o ciąży. ps. Moja Droga - poradzę Ci coś - jeśli masz jakieś niepokojące objawy - nie radź się na forum, gdyż nie jest to wiarygodne źródło informacji. Lepiej, dla własnego zdrowia, które jest bezcenne, udać się z poradą do lekarza i poczytać fachowej literatury, napisanej przystępnym językiem. Pozdrawiam! :)