Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chorowitaa

Czy to może być ASTMA ? ;O

Polecane posty

Gość chorowitaa

Słuchajcie, od 2 lat mam alergie, jednak nie są one nasilone. Rok temu robiłam badania, wyszło mi, że jestem uczulona na jakies 15 rzeczy, niestety nie mam pojecia co to jest, jakies pylki, łacinskie nazwy itp. Jedynie z tego wszystkiego wiem co to roztocza ;)). Alergie leczyłam, jednak leki nic nie dawały dlatego zaprzestałam, bo pieniadze wydawałam na darmo. Lekarz mnie ostrzegali, ze z tego moze zrobic sie astma, ja jednak olałam sprawe. Od niedawna obawiam sie, ze mam jej objawy. Nie moge podjac wiekszego wysilku fizycznego, bo od razu sie dusze, slysze swist w plucach, mam ciągly katar, a od wczoraj rano i wieczorem ataki dusznosci, nie moge zlapac oddechu, mam kaszel, nei moge tego uspokoic, cos okropnego, do tego katar, ktory mam caly rok. Nie wiem co robić. Myslicie, ze te lekarstwa bez recepty daja cokolwiek? Czy moge miec astme?

wg opisu to na bank astma. Idż do alergologa po porządne leki.

Gość Gość

Polecam nasz Familino, super wybór pod kątem rodziny z dziećmi. Maseczki dla dorosłych i dla dzieci są bardzo wygodne dopasowane, z miękkimi krawędziami także nic się w ciało nie wżyna. Jak to dokładnie wygląda widać na novamed.pl/novama-familino-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja.