Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jaaaaaaaaa

Były dwie randki...

Polecane posty

Gość taka jaaaaaaaaa

Było fajnie, myślę że nie tylko według mnie. Poznaliśmy się przez net. Po drugim spotkaniu (w sobotę) napisał, wczoraj ja do niego napisałam. Dzisiaj już się nie odezwał. Olał mnie, czy to normalne? Mam słabe doświadczenie, nie wiem czy na początku facet codziennie się odzywa? Czy to normalne, że robi przerwę?

Gość kvkndfvfv
zobacz co jutro będzie może nie mógł;różnie się w życiu zdaża, ale jak jeszcze z 2dni się nie odezwie to dziwne; może naczytał się poradników podrywacza tam piszą, że po randce 3-5 dni trzeba odczekać!! to już jest chore, jak masz ochotę to piszesz jak nie to nie

Gość kvkndfvfv
zobacz co jutro będzie może nie mógł;różnie się w życiu zdaża, ale jak jeszcze z 2dni się nie odezwie to dziwne; może naczytał się poradników podrywacza tam piszą, że po randce 3-5 dni trzeba odczekać!! to już jest chore, jak masz ochotę to piszesz jak nie to nie

Gość kvkndfvfv

Gość kvkndfvfv
kurwa 3 razy się wysłało

Gość taka jaaaaaaaaa
wysłał sms-a że wpadnie z kolegą co robić???

Gość kvkndfvfv
a po chuja z kolegą? mieliście jakieś zbliżenie

Gość dziś na pomarańczowo
zgadzam się, zaczekaj kilka dni bez paniki, może facet jest zajęty, coś ważnego mu wypadło, zachorował, cokolwiek. w końcu takie rzeczy się zdarzają. jeśli po tygodniu dalej będzie cisza, to olej sprawę, najwyraźniej nie jest zainteresowany. a jak się odezwie później, to lepiej żeby miał naprawdę super wymówkę. wtedy się umów i zwyczajnie obserwuj rozwój sytuacji. jeśli takie zachowania będą się powtarzać, olewasz, jeśli nie, to znaczy, że wszystko ok i faktycznie miał coś ważniejszego na głowie od nowo poznanej dziewczyny. a panowie jak chcą, to niech się stosują do poradników, daleko na tym raczej nie zajadą ;)

Gość taka jaaaaaaaaa
to był podszyw, żadnego smsa nie było

Gość dziś na pomarańczowo
a durny podszyw leci w kierunku trójkącika jak rozumiem. stare, wymyśl coś lepszego

Gość taka jaaaaaaaaa
to wyzej to podszyw, napisał tak: "wpadne z kumplem, mowilem ci, ze z nim dziele sie wszystkim, to podziele sie i twoja cipką, koffciam :*" co o tym myśleć?