Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grześ1988

PURMAL Materiały budowlane i instalacyjne

Polecane posty

Gość Grześ1988

Firma PURMAL Zdzisław Maliszewski została założona w kwietniu 1999 roku jako przedsiębiorstwo świadczące usługi dla rolnictwa. W okresie 10 lat następował rozwój firmy i w kwietniu 2008 roku rozszerzyliśmy działalność o branżę budowlaną. Obecnie domeną działalności firmy jest sprzedaż materiałów budowlanych oraz instalacyjnych. Chcemy sprostać wyzwaniu jakim jest sprzedaż przez internet. Jest to motywacja do dalszego działania w służbie dla klientów. Korzystamy z najnowocześniejszych materiałów i technologii obecnych na światowym rynku producentów materiałów budowlanych i wykończeniowych. Specjalnie dla Państwa przeprowadzamy szczegółowe konsultacje techniczne i finansowe, polecamy sprawdzonych wykonawców oraz zapewniamy kompleksową dostawę materiałów budowlanych i wykończeniowych. Jeżeli w naszym sklepie internetowym nie ma poszukiwanego przez Państwa wyrobu, to nie znaczy, że nie można go u nas kupić. Prosimy o przesłanie zapytania e-mailem lub skontaktowanie się przez telefon, a my postaramy się jak najszybciej odpowiedzieć podając cenę oraz termin ewentualnej realizacji. Jesteśmy otwarci na Państwa sugestie oraz wymagania. Nasi fachowcy, aby Państwu doradzić, czekają zarówno pod telefonem, jak i w naszej siedzibie. Zapraszamy na zakupy ! http://www.purmal.pl

Gość Grześ1988
Nasze wyroby posiadają Chińskie dopuszczenia i znaki bezpieczeństwa.

Wiecie co 2 lata temu korzystałem z usług firmy http://www.bk.biz.pl/ kupowałem u nich większość materiałów potrzebnych do budowy domu . Wtedy mieli bardzo atrakcyjne oferty obecnie ich oferty są dużo dużo lepsze . Myślę że taniej niż tutaj nic nie znajdziesz . Ich atutem jest to że dowożą materiały budowlane w każdy punkt Polski . Z tego co pamiętam wszystko było zrealizowane w sposób bardzo sprawny i precyzyjny . Jeżeli cenimy sobie wygodę i pieniążki to myślę że ta firma spełnia te wszystkie wymagania pod każdym aspektem .

Gość Alek55
Kiedy budowaliśmy nasz dom to największym problemem był wybór betoniarni, dopiero kolega polecił nam www.contractor plan.com i byliśmy ogromnie zadowoleni.

Gość Alek55
Kiedy budowaliśmy nasz dom to największym problemem był wybór betoniarni, dopiero kolega polecił nam www.contractor.com.pl i byliśmy ogromnie zadowoleni.