Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaanka

Nie chce dzieci a maz i tesc wpakowali mnie w bagno!!!!

Polecane posty

Gość monikaanka

Nie chce dzieci a maz i tesc wpakowali mnie w bagno!!!! Na tydzien ma zamieszkac u nas syn siostry mojego meza. Jego szwagierka to len i chetnie sie zgodzila zostawic 8latka pod nasza opieka. I na ten pomysl wpadl moj kochany tesc i maz go poparl bo liczy na to ze przy dziecku zmienie zdanie. Jak sie zachowac? nie pracuje, jestem na utrzymaniu meza ale dzieci miec nie zamierzam

Gość anaastazyja
Nie masz obowiazku go nianczyc. osmiolatek to stary chlop poza tym ma rodzicow. on ma na stale u was zamiezzkac?cos sciemniasz chyba

Gość monikaanka
Nie na stale a na kilka dni. Ja nie mam na to ochoty. Zwlaszcza ze to uciazliwy 8latek i majacy ciagle wymagania. Np. zeby robic mu budyn itp. A ja nie umiem gotowac i nie chce miec z gotowaniem nic wspolnego, ani z dziecmi.

Gość lizka????
no mysle ze ten tydzien jakos przezyjesz,a nie dogadaliscie sie z mezem w sprawie wlasnych dzieci przed slubem???a co do tego maja tesciowie?

Gość monikaanka
Przed slubem moj maz godzil sie na to ale po slubie, po tym jak jego siostra urodzila dziecko on jej pomagal zaczal zmieniac zdanie i poczul w sobie jakies chore uczucia ojcowskie.

matko, myślałam, że to coś duzo straszniejszego niz dziecko przez tydzień! zaciśnij zęby, a po wszystkim powiesz im, ze tym bardzej nie chcesz mieć dzieci i wytrącisz argument z ręki! bagno... pffff

Zreszta biedny facet,gotowac nie umiesz,dzieci nie chcesz i malo tegosiedzis zna jego utrzymaniu !!!!!! Troszke lipa..

Gość nie potrafisz ugotowac budyniu
??? Zarty sobie robisz???

Gość monikaanka
Nie, po prostu nie umiem. Nie wiem nawet jak się robi budyń. Ja byłam bardzo rozpieszczonym dzieckiem przez rodziców i za mnie wszystko mama robiła.

Gość abcabcd
kaleka z ciebie i tyle.

Gość abcabcd
a wode na herbate umiesz wstawic? (bo nie bede pytac czy herbate umiesz zaparzyc, bo to trudna sprawa dla ciebie)

a moge spytac co robisz cały dzień, skoro nie pracujesz, nie gotujesz, dzieci nie masz?

Gość fdfsf
3/10 byłoby 4/10 gdyby nie zwroty od razu wskazujące na prowo i powtarzanie tego co ma szczególnie podjudzać

Gość abcabcd
ona nie umie czytac, bo chodzi jeszcze do podstawowki i ma do tego schizofrenie