Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna2222000000

przeczucie???proszę o pomoc

Polecane posty

Gość smutna200
znowu zadzwonił podał mi ten numer i powiedział żebym napisała do niej żeby się odwalila i żeby do niego nie pisała jakby chciał pisać to by mi nic nie mówił chyba co?

Gość a gdybyśśśśśśśś
no chyba....

Gość smutna200
a gdybyss.. ale ja i tak z nim porozmawiać chodzi mi o tel ze bierze go do łazienki na tak długo czasu no przepraszam ale chyba nikt się nie załatwia pół godziny albo i dłużej kilka razy dziennie

Gość Nicccky
przecież wie że go podejrzewasz.

Gość smutna200
a skąd niby nie dałam mu nic do zrozumienia

Gość a gdybyśśśśśśśś
Słuchaj Autorko, jestem 14 lat mężatką i jak pisałam wcześniej też przeszliśmy wiele burz i pewnie jeszcze wiele nas czeka. Z doświadczenia jednak wiem, że takie niedomówienia, podejrzenia są zagrożeniem dla związku. Dlatego ja stawiam na szczerość, rozmowę, ewentualnie ten list, o którym Ci pisałam. Mam w rodzinie 2 pary małżeńskie gdzie mężowie pracują za granicą i wiem jak jest ciężko. Podejrzenia o zdradę mogą być z obu stron. Zaufanie musi być poparte silnym uczuciem bo inaczej można oszaleć. A może w toalecie Twój facet sobie gra na komórce? Niektórzy czytają :) Trzymam kciuki by Twoje domysły okazały się fikcją i żebyście sobie wszystko wyjaśnili :)) odezwij się Pozdrawiam

Gość a gdybyśśśśśśśś
Hej Autorko! I co u Ciebie? Wyjaśniło się?

Gość smutno22220000
hej a gdybyśśś... no nie dopiero jutro będzie w domu ale wiem co zrobię słuchaj pisałam mu te smsy że niby ktoś tam na wabika i dzisiaj mu pisałam że ostatnio dużo myślałam o nas o nim oczywiście zmienił temat bo napisałam mu trochę pikantnego smsa wczoraj i zaczoł o tym pisać ja mu napisałam że ja nie muszę go sprawdzać bo jeśli jest coś nie tak to kobieta to czuje, chyba to przemyślał bo wieczorem zadzwonił o jak on nie mówił misiaczku,rybko i wogóle dwa razy mi powiedział że mnie kocha, to daję dużo do myślenia bo jak mu mówiłam kocham cię to się rozłączył ok mógł nie słyszeć później mu napisałam że go kocham nic nie odpisał ale później no ewidetnie cukrował.. a więc spędze z nim cudowne święta będę wspaniałą żoną i kochanką w międzyczasie zamówie biling tak żeby nie wiedział a to jest możliwe i poczekam spokojnie na biling jeżeli będzie czarno na białym że z kimś piszę zacznę do tej osoby pisać z jego numer jak będzie np. spał narazie tylko czekam na rozwój sytuacji dzięki że mi dotrzymujesz mi towarzystwa wiesz co może to głupie ale śmiać mi się z niego chce że tak cukrował on już wie że ja coś podejrzewam..odezwę się nie bawem

Gość a gdybyśśśśśśśś
Życzę Ci powodzenia i żeby to były tylko przeczucia, które się nie potwierdzą. Spokojnych Świąt! Pozdrawiam 🌼

Gość Elizia90
Autorko jestem bardzo ciekawa jak potoczyła się Twoja sprawa. Napisz coś ...