Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doktor Drejfus

a niech to dunder świśnie!

Polecane posty

trzeci dzień się do dziekanatu dodzwonić nie można! co to za uczelnia jest, ja się pytam?! a tak w ogóle, to pochwalony, dzień dobry, buongiorno, buenos dias i aloha! kolejny dzień nie chce mi się pracować :D

to chyba nierób, tak mnie przynajmniej w szkole uczono, ale jak widzę edukacja nie wszędzie idzie jednym torem nie korespondencyjna, duża, normalna, promotora mojego muszę złapać

No tak, taka korespondencyjna to pewnie nie jest większa niż skrzynka na listy. Może promotor jest gdzieś na ero? Poszukaj

Bożo ma ze 120 lat, nie sądzę żeby mu takie wygibasy w głowie. Jak się dziś nie dodzwonię, to będę musiał temat pracy zmienić :O

Gość gość
Rząd słucha wszystkiego i telekomplikacja nie wyrabia, a poza tym są jeszcze masoni i cykliści. :o

Mała cholera, a ja już wypiłam kawę :o za mocną i za szybko normalnie umrę chyba :o masakra

kiedy ja słaba jestem i trzęsę się cała :o a serducho w rytmie czacza wali no normalnie dobijcie mnie :o

Phi po prostu zwracaj uwagę na to co piszesz :P swoją drogą, korepetytorką może być Perw, ja Ci wręcz pomagam :D A Ty, niedobry, kąsasz pomocną dłoń.