Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ach wspomnienia

do tych co realizowali fantazje erotyczne

Polecane posty

Gość Ach wspomnienia

Narzeczona jest po porodzie miesiąc czasu.Wcześniej były awantury a seks schodził na drugi plan .Można powiedzieć że od roku nasz seks obumierał i teraz zero kochania :_( w sumie sam jestem częściowo sobie winien .Przed rokiem uważam że życie seksułalne w miare było udane seks kilka razy dziennie .Do tego dochodziły zabawki, fantazje ,perwersje ach co to był za seks .Fantazje nas nie opuszczały ciągle było czegoś mało chyba realizacji fantazji. Moja wypuszczona studentka miała bogate życie erotyczne ( nie byłem święty ale facetowi trudniej czasami) a mi pozostawały fantazje gdzie na początku mnie przerażały typu wyzywanie i fantazje Na ,fantazje musiałem głębszego walnąc żebym mógł używać ostrych słówek i podczas seksu fantazjować .Natomiast gdy nie uprawialiśmy seksu temat sie tam mocno nie kleił o fantazjach .Teraz mam wspaniałego pięknego syna sam nie wiem jak to będzie teraz po jej ciąży ale sądze tak czy siak damy rade jeśli nie będzie miała ochoty na śwituszenie zboczone odpuszczę . Pójde w kierunku romantyzmu sam nie wiem jak lepiej .Teraz ja bardziej ją Kocham urodziła mi pięknego synka ale wracając do tematu seksu od dłuższego czasu sie onanizuje i wspominam jaki był seks. Ja i moja dupeczka tacy wyuzdani. Narzeczona ale gdy sie nauczyłem przy niej to w pewnym momencia za grubo fantaziowałem bardziej niż moja seks dupeczka (tak ja będę ja nazywał )w łóżku bardzo mocne słowa fantazje od seksułalne z inną dziewczyną po seks gdy ona robi to z kilkoma na raz .Podczas ciąży zero (dwa trzy razy może na całą ciaże) seksu ostatni raz 6 miesiacy temu sam sie dziwie przeciez to nie mozliwe .Moja narzeczona żeby dodać troszke pikanteri seks studentka skromnie mozna powiedziec cicha lolitka ale w łóżku większości była Rakietą (w ciąży tez wygladałą pięknie tylko jej nerwy odpychały mnie strasznie .Bylem u niej wczoraj na widok jej tyłka az mi drgnoł .Pomyślałem ze musze zacząć działać bo albo ja sie puszcze albo ona czym prędzej nawet nie rozmawiamy o seksie boje sie ze to doprowadzi to zdrady a raz juz to przeżyłem i nie chce ponownie .Tylko problem gdy przychodzę do jej mieszkanie jest dziecko tata jej często przychodzi do domu zawsze miałem kwasa pod wzgledem takiego seksu ze ktos zobaczy nas z bliskiej rodziny ,inaczej obcy typu hotel itp nie miał bym większego oporu jestem wygłodniały samiec ona pewnie tez wygłądniała samica wyobrażcje sobie nie wchodziłem w cipke 6 miesięcy .I dzisiaj sie stało obudził mnie sen jak robi to ze mną i z innym na raz super sen ale obudziło mnie stukanie na budowie u sąsiada (mam nadzieje ze w tym momencie nie stukali mojej narzeczonej )Mam taka fantazje ze robi to ona z dwoma na raz a ja sie przyglądam albo z jakąś dziewczyna ja obok uprawiam seks a ona obok jest obracana .Ale najważniejsze chce dzisiaj poczuć jej smak musze przełamać sie sam sie dziwie .Proszę o wypowiedzi konkretnych osób bez ubliżania że jesteśmy powaleni i typu takie że jej nie Kocham itp .Cholera mam nadzieje że nie przełoży całej miłości na dziecko ale z drugiej strony nie wystartuje ja 19 nastka z seksem i nie poleci na boki.

Gość Ach wspomnienia
napisze jej ze mam ochote na seks wczesniej to bylo normalka w sumie musze obudzic demoa swojego i jej

Tego się w ogóle nie da czytać. :o Utknęłam gdzieś przy 1/3 tekstu i w sumie dziwię się, że tak daleko doszłam. :o 🖐️

Gość Ach wspomnienia
to mam problem za długi tekst ułożłem i stylistcznie byle jak

Gość Ach wspomnienia
musze to jakos ułożyć stylistycznie ale sie tak nameczyłem .Kto pomoze ulozyc stylistycznie bo chce to pokazac swojej narzeczonej