Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomarańcza 0990sfsd0f9

czy trudno jest spotkać na Sympatii swoją miłość?

Polecane posty

Gość karierowizcz
ja też szukam kochanki na sympatii, super stronka, laski liczą na poważny związek, angażują się i są bardzo chętne na wszystko, niezły bajer i masz taką na kilka numerków, a poźniej następna, polecam facetom, którzy nie chcą się pakować w poważne związki i rujnować sobie życia;)

Gość karierowizcz
prawdziwy facet potrzebuje kobiety tylko do seksu, zauważcie że taki misiek który chce zakładać rodzinkę to poł baba a nie chłop. taki nigdy nie da kobiecie rozkoszy

Gość dziś na pomarańczowo
prawdziwy facet również od początku stawia sprawę jasno. szukasz seksu? ok, ale o tym mów. a Ty się kryjesz, bajerujesz, wciskasz kity o związku, a potem następna. ciota i tchórz z Ciebie, a nie prawdziwy facet

Gość ABBCCA
Ty, prowokator, nie zaśmiecaj poważnego tematu.

Gość karierowizcz
przestrzegam tylko prawdziwych facetów którzy z kolei często dają się zbajerować dziewczynom, złapać na dzidziusia itp. to jest dopiero bajer, później taka oszustka nie daje dupy facetowi, przytyje i ma wszystko gdzieś, bo ma rodzinkę, osiągnęła swój cel życiowy, nienawidzę takich bab!

Gość łoj i kunia batym!
jak normalnie nie możesz znaleźć to na sympatii tym bardziej chyba że szukasz towarzysza na dymanie ;-)

Gość łoj i kunia batym!
hellopl wejdź i sprawdź portal dla szukających "miłości" he he he

Gość łoj i kunia batym!
tak powani jak całe polskie społeczeńwo i ta samo uczciwi lepiej się zapisz na badoo od razu wiadomo o co chodzi a nie jakieś podchody, w stylu: "cześć! spotkamy się na randce? tylko lubisz w gumie czy bez, bo nie wiem czy kupować?"

Gość Facet bez Kobiety
Nie będę ukrywał, zależy mi na seksie - jest dla mnie bardzo ważny, ale poza tym chcę czegoś więcej. Sam seks bez zobowiązań to kicha, to tak jakby jeść mizerię bez ogórków. To coś więcej to związek. Taki prawdziwy na dobre i na złe w zdrowiu i w chorobie. Taki związek w którym po trzech, czterech latach pojawi się dziecko. Tu nawet nie chodzi o miłość, bo miłość to bujda na której nie raz się przejechałem. Chodzi o wzajemny szacunek i przestrzeganie reguł. Obecnie mam tylko konto na russiancupid.com ale również tego portalu nie polecam. Masa fejków, sztucznych kont, dużo profili dziewczyn które ostatni raz zalogowały się rok temu lub wcześniej. Poza tym rosjanki szukają raczej facetów +40 z kasą, a nie młodych przed 30-tką.

Gość Facet bez Kobiety
Setunia, bez urazy, ale czego Ty szukasz? Platonicznej miłości? Przyjaciół? Przed seksem nie uciekniesz ...

Gość łoj i kunia batym!
facet bez kobiety naiwność jest uleczalna najlepsza terapia - poszukaj takiej co ci obieca miłość do końca twych dni. gwarantuje (lub nie zwrot pieniedzy) że wyleczenie nastapi w ciagu 2-4 lat! powodzenia!

Gość hellopl.pl portal
płatny czy niepłatny ?

Gość ertert
A tak w ogóle to w jakim wieku są ludzie na tych portalach ? o jakim portalu mówisz ?

Gość łoj i kunia batym!
heloł chyba jest darmowy kiedyś tam byłem ale nie szukałem wrażeń potem to olałem

Facet bez kobiety mialam na mysli takich co to od razu chca zeby byl sex i tylko sex! a w wieku przerownym sa do mnie i tacy po 50-60 sie odzywali!

Gość TROLOLOLOx2
Na sympatii znalazlem swoja milosc, jestesmy razem juz kilka lat, slub za nami i jest super:)

Gość Kaban666
Ja byłem i zrezygnowałem z tego portalu, panie wychodzą odrazu z założenia że jak pisze facet to musi być jakiś kopulator, a gdy się znajdzie chętna na znajomość to okazuje się niedojrzała, lub będąca już w związku i szukająca przygody. Zarejestrowałem się na badoo tam jakoś idzie pogadać z kobietami, sympatia to syf.

Gość Abcd ghij mnop wxyz
Hellopl.pl to portal jak najbardziej bezpłatny. Wymaga logowania i wypełnienia ankiety osobowości,zainteresowań,trybu życia,czego szukasz,itp. Spotkałam kilka osób,które wprost mówiły,że szukają tylko seksu. Kilka osób było naprawdę przemiłych. Spotkałam się z jednym facetem i jesteśmy już bardzo długo razem-szczęśliwi. Jest normalny:D

jak juz pisalam, mozna na sympatii poznac wartosciowe osoby, tylko nalezy byc ostroznym, dokonywac selekcji. i wiedziec czego sie chce, oraz czego sie nie chce. i nie robic niczego wbrew sobie. a juz na pewno nie ladowac sie do lozka takim typom.

Gość GonzzzzZzzzzo
ja poznalem na sympatii niezla agentke. miala meza araba i wskakiwala do lozeczka poznanym przez siec facetom. jak sie wydalo, ze mam meza, stwierdzila ze zapomniala mi o tym wczesniej wspomniec. ale co pobzykalem, to moje :D