Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusia38

Panele w domu, a niemowle...

Polecane posty

Gość anusia38

Czym myjecie podloge jesli macie oczywicie panele w domu? Mozna normalni stosowac plyny do podlug jesli klade na panelach dziecko???

ja uzywalam pronto w spray troche roboty ale panele czyste a dziecko zyje ;) ale tak na pwoaznie w jakim wieku masz dziecko ? bo raczej podlogi nei lize co :P

Gość anusia38
no nie lize, ale raczkami dotyka paneli a potem raczki laduje do buzi, ma 6 i pol miesiaca. Nie chce tylko dziecku zrobic krzywdy jesli nie mozna klasc tak dziecka, ale jesli mozna to dobrze. Przeciez nie bede go izolowala przed wszystkim, bo i tak nie uchronie go przed wszystkim co zle.

to rozcieńcz bardziej emulsje jak się boisz ale tak by dało radę doprowadzić panelę do czystości ;) ja tego nigdy w ten sposób nie spostrzegałam,chyba że czysciłam kafelki w łazience czy kuchni to nie pozwalałam wchodzić dziecko,bo jednak środków używam dośc mocnych by wyszorować dobrze

Gość anusia38
oki, dzieki bardzo za odpowiedz :)

Gość ojeeeeeeeeeeeeeeeeej
Do wody, którą myjesz podłogę dodaj odrobinę zwykłego Ludwika miętowego czy cytrynowego - bezpieczny dla dziecka, świetnie usuwa zabrudzenia i ładnie pachnie ;)