Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jo-------anna

Opary kreta w ciazy..

Polecane posty

Gość Jo-------anna

Dziewczyny,mam wrażenie, że nawdychałam się oparów kreta.. Jestem w ciazy. 18 tydzień. Wczoraj wsypałam kret do rur, otworzyłam okno. Wietrzyło się z godzinę, ale dzisiaj wstałam z katarem i wymiotowałam,co się już dość dawno nie zdarzyło. Strasznie się boję..

Gość jonnysss
a co ty sobie inhalacje tym kretem robilas? bez przresady, wsypujesz, zalewasz woda i wychodzisz... moze to jakas infekcja po prostu...

Gość Jo-------anna
No mam nadzieję. Nie stałam nad tym zlewem rozkoszując się zapachem, otworzyłam okno, wyszłam do drugiego pokoju. Ale gdy wstałam rano,to miałam wrażenie, że nadal czuje tego kreta.. I wtedy kibelek.. trochę się martwię..

po prostu masz mdlosci:) a jedni reaguja na zapach jedzenia a inni zapach kreta:D:D

Gość xyzzzzzzzzzz
nie sądzę, żeby ten kret Ci zaszkodził, powiedziałabym, że raczej niepotrzebnie się nakręcasz, wyluzuj dziewczyno, szkoda nerwów :) jak urodzi się maluszek to dopiero będą zmartwienia, więc teraz relaksuj się, póki możesz

Gość Jo-------anna
Dzięki, trochę mi lepiej :) Nie spodziewałam się tak uspakajających komentarzy :)

Gość nic ci nie bedzie
jak bylam w ciazy to tez sie przejmowalam tym ze nawdychalam sie oparow srodka do odkamieniania i szukalam informacji czy to zaszkodzi. znalazlam info na jakiejs stronie ze zeby opary mogly zaszkodzic dziecku musialabys sie ich nawdychac tyle, zeby sie nimi zatruc, a to niemozliwe w sytuacji ktora opisalas. Od zapachu kreta nic ci nie jest, predzej zlapalas katar przez wietrzenie.

Gość Jo-------anna
No właśnie tez tak obstawiałam, bo okno ciągle otwarte było. Oprócz nocy, ale od rana znowu to samo. Dzięki za informację. :) No ja sie chyba tym kretem nie zatrułam. Ja czasem shizuję, bo to moje pierwsze dziecko i się jeszcze nie do końca orientuję w tej całej ciazy ;)

Gość Jo-------anna
A wlasciwie jakie sa objawy zatrucia?