Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka karmiąca wiecznie śpiąca

MAMY KARMIĄCE - co zamiast KAWY?

Polecane posty

Gość matka karmiąca wiecznie śpiąca

mamy z niskim ciśnieniem - jak się wspomagacie w tej kwestii? jak podnieść sobie ciśnienie bez kawy i przetrwać cały dzień? hmm?;)

Gość dsja
Ja mam niskie ciśnienie i nigdy kawy nie pijam. Po porstu się ogarniam:)

Gość Podobnie
Kawa na chwilę tylko podnosi ciśnienie, bardziej to jest siła sugestii. Ja karmię i piję jedną małą kawę z mlekiem dziennie - dziecku nie szkodzi. Dużo lepiej działa pobudzająco zielona herbata.

Gość mmama po ciazy
ja karmie i pije kawe-2 filizanki dziennie, ale przez pierwsze 2 miesiace pilam zielona herbate albo inke

Gość zulugulamurutura
Ja normlanie pije kawe - jedna dziennie i nie za mocna na sniadanie. Przy pierwszym dziecku nie pilam, zreszta w ogole wydziwialam strasznie przy pierwszym. Teraz sobie pozwalam na wszystko wlasciwie, lacznie z lampka wina raz na kilka dni wieczorem dla relaksu. Latwiej mi sie wyluzowac np w sprawach lozkowych. Wypij sobie kawe kobieto i uwierz mi - nawet TWOJE dziecko tego nie zuwazy. LUZZZZ

Gość komnniickkka
a dlaczego nie chcesz pić kawy? ja spokojnie piłam 2 kawy z mlekiem dziennie, i ja i dziecko mieliśmy się bardzo dobrze, bez przesady, nie można sobie wszystkiego odmawiać tylko dlatego że kami się piersią...

Gość każdy w swoim tempie....
ja mam niskie ciśnienie i kawy nie piłam i nie piję. A nawet jak czasem jestem u kogoś i wypija raz na jakiś czas i tak nie podnosi mi ciśnienia.

piłam dwie kawy dziennie w ciąży i karmiąc (neski, nie sypane) - tyle podobno można bezpiecznie wypić