Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem kobieta i mam 30 lat ..

BŁAGAM KTO SIE ZNA NA WYNIKACH CHOLESTEROLU?MAM AZ 232 MG CHOLOESTEROL!

Polecane posty

Gość jestem kobieta i mam 30 lat ..

mam 30 lat i juz taki wysoki odebralam wyniki i niestety wyszlo mi takie cos: CHOLESTEROL CALKOWITY 232 MG CHOLESTEROL DOBRY HDL 82 MG CHOLESTEROL ZŁY LDL 131 MG TRÓJGLICERYDY 86 MG STOSUNEK CHOLESTEROLU CALKOWITEGO DO CHOLESTEROLU DOBREGO HDL 2,8! ZALAMIE SIE :(30 LAT I JUZ WYSOKI :( LUDZE SIE ZE STRES PODCZAS POBIERANIA KRWI MOZE MIAL WPLYW NA TO ALBO TO ZE JADLAM DZIEN WCZESNIEJ DWA WIELKIE NALESNIKI TLUSTE Z NUTELLA I SEREM BIALYM ALE TO NIC NIE ZMIENIA WYNIKI SA ZLE :(

Gość wez sie za dietke niestety
MATKO ale masz wysoki cholesterol :(

Gość oidfghjkhgvbcb
spokojnie.dramatu nie ma. calkowity masz podwyzszony dobry -idealny zly-na granicy optymalnego . dieta wystarczy:)

Gość fdbfdbg
za duzo chipsow jesz? smazonego?

Gość fdbfdbg
ja wpieprzam chipsy w strasznych ilosciach

Gość lalalum!
spoko, mam gorszy ... :( i tu gówno ma do rzeczy dieta, chodzi głównie o stres. Mój teść wazy 2xtyle co ja, wpieprza golonki i inne atrakcje, a cholesterol ma jak dziecko.

zly ma co wy gadacie? A STRES PRZY POBIERANIU KRWI I PRZED NIE MA WPLYWU NA WYNIK CHOLESTEROLU TAK JAK I NIE MA TO CO SIE JE WCZESNIEJ DZIEN TYLKO RANO TRZEBA NA CZCZO I WYJDZIE WIARYGODNY WYNIK

Gość rtyuyhgfdsfg
http://signup.wazzub.info/?lrRef=c8e1af87 - Rejestracja jest w pełni darmowa, a gdy zaprosisz inne osoby te zaczną dalej promować WazzUB. Najważniejsze - nic nie tracisz, a możesz zyskać Po oficjalnym otwarciu(tj. 9 kwietnia 2012), każdy będzie dostawał pieniądze za ilość osób na 5. poziomie polecenia. 50% całych zysków będzie podzielona na użytkowników zarejestrowanych przed uruchomieniem. Moim zdaniem jest to bardzo dobra forma reklamy, jeśli użytkownicy będą korzystać z WazzUB, wyrobi on zakładanego 1 $ na użytkownika, to każdy będzie zadowolony. Dajmy na to, że w poleconych będziesz miał 3 osoby, one także po 3 i reszta też, to co miesiąc (!) dostaniesz 243 $. Jeśli każdy będzie miał zaś po 5 osób na niższym poziomie, to miesięczne dochody wyniosą 3125 $, oczywiście wtedy gdy WazzUB będzie popularny i zarobi na reklamach. Ale każdy zarejestrowany będzie o to dbał, ponieważ są to także jego pieniądze. Po rejestracji przyjdzie link aktywacyjny na e-mail, nie zapomnij kliknąć ! Spiesz się, zostało tylko kilka dni. Pozdrawiam.

POWINNAS MIEC 115 LDL A TY MASZ 131 TO JUZ JEST ZLE!

Gość lalalum!
ja nie mówię, ze stres przed badaniem ma wpływ, tylko wżyciu w ogóle!