Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puszka ;-)

Poszukiwany facet dla mlodej, puszystej kobiety !

Polecane posty

Gość Puszka ;-)

Witam. Jestem młodą, niską i puszystą dziewczyną, zadbaną i pewną siebie. Poszukam faceta na stałe w wieku 24-30. Cała Polska :) Jestem wrażliwa, troskliwa i chce założyć rodzinę. Pozdrawiam. moj gg: 42354519

Gość Puszka ;-)
poszukuje* tfu, co za błąd.

Gość wstępnie zainteresowany
A możesz napisać coś więcej o sobie ? Puszysta rozumiem, że wzrost - waga = maksymalnie 100 ?? Bo taka jest puszysta dziewczyna. Nie napisałaś nic o sobie a oczekujesz Bóg wie czego. Napisz jaka jesteś, co lubisz robić, czym się zajmujesz. Takie suche dane typu JESTEM PUSZYSTA I SZUKAM FACETA, AHA I JESTEM JESZCZE FAJNA" nie pomogą Ci :-)

Gość czas przeszzły.
"wzrost - waga = maksymalnie 100" buehehehehe to podpucha tak? :D:D:D

Gość Puszka ;-)
wstępne zainteresowany: idąc Twoim tokiem myślenia mój wzrost - moja waga, daje dużo mniej niż 100, więc chyba nie jest ze mną tak źle. Nie jestem AŻ tak ogromna :P napisałam to wszystko tak w skrócie, bo w zasadzie i tak byłam (jestem) przekonana, że odzew będzie przygnębiająco mały. Jaka jestem? Sympatyczna i zabawna, dość lubiana. Mam swoje zdanie w wielu kwestiach i potrafię bronić swoich racji. Troszkę uparta, ale w życiu kieruję się maksymą "Vincit Omnia Industria" mimo, że wiele osób może to traktować jako wadę. Jestem młoda, niektórzy twierdzą, że za młoda na stały związek, że powinnam się jeszcze wybawić ( a ja mam to za sobą). Nie chciałabym tak od razu zdradzać swojego wieku, więc przejdę dalej. Mieszkam w okolicach Szczecina. Jednak z chęcią poznam kogoś z innych regionów Polski. Kiedyś interesowałam się żeglarstwem i trochę pływałam po morzach (żeglarstwo regatowe) teraz już tylko film i muzyka. Uwielbiam dramaty i komedie. Muzyki słucham najróżniejszej, nie ograniczam się do jednego gatunku. Bardzo silnie odzywa się u mnie instynkt macierzyński dlatego też szukam kogoś z kim mogłabym związać się na stałe i założyć rodzinę. Nie jestem aż tak brzydka jak ktoś sobie może pomyśleć. Byłam już w kilku związkach z naprawdę fajnymi facetami (nie poznanymi w internecie), więc chyba nie jest ze mną tak źle ;-) Jestem typem niepoprawnej romantyczki i marzycielki, marzy mi się ślub zimą w górach, tylko we dwoje. Ahhh :) Rozmarzona. Tak pokrótce można mnie opisać. Wystraszyłam już wszystkich ? :D Pozdrawiam

Gość Puszka ;-)
161 /85 tak żeby było jasne. jeśli komuś nie będzie przeszkadzalo ...