Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabcia_ula

związek idealny?

Polecane posty

Gość żabcia_ula

jestem z chłopaiem rok i 8 miesięcy. przez czas trwania związku nie trafiła nam się żadna poważniejsza kłotnia. owszem, małe nieporozumienia zdarzały sie, ale i ja i moj chłopak jesteśmy z natury dość kompromisowymi ludźmi, i szukaliśmy rozwiązania satysfakcjonującego obie strony. co o tym myślicie? czy znacie podobne przypadki?

Gość q3wfqegfergfva\rvg
moja siostra z obecnym mezem. sa po slubie 8 lat i do dzis nadal swietnie sie dogaduja:)kwestia trafienia na odpowiednia osobe:)

Gość werka73/huk
mama z tata ;)))))))))))))))

Gość ndngf
ja i moj chłopak trzy lata razem zero kłotni dogadujemy sie wysmienicie..moze dlatego ze w wielu rzeczach mi ustepuje

Gość mama Julki......
Witaj :) U nas taka sielanka trwała 6 lat :) Bez kłótni i sporów.... Nawet jakiś większych nieporozumień :) Nawet kupowanie, remontowanie mieszkania ani planowanie ślubu nie były burzliwe w naszym związku... Dopiero w sumie jak się dziecko urodziło zaliczyliśmy pierwszą poważną kłótnie (burza hormonów i te sprawy bo kłótnia z dzieckiem nie miała nic wspólnego tzn nie kłóciliśmy się o dziecko) :) Tyle że w sumie nie wiem co lepsze kłócić się częściej i być do tego przyzwyczajonym czy nie kłócić się i po kłotni przeżywać kawał czasu (ja prawie rok nie mogłam dojść do siebie po tamtej kłótni z mężem)...

Gość rtyuyhgfdsfg
http://signup.wazzub.info/?lrRef=c8e1af87 - Rejestracja jest w pełni darmowa, a gdy zaprosisz inne osoby te zaczną dalej promować WazzUB. Najważniejsze - nic nie tracisz, a możesz zyskać Po oficjalnym otwarciu(tj. 9 kwietnia 2012), każdy będzie dostawał pieniądze za ilość osób na 5. poziomie polecenia. 50% całych zysków będzie podzielona na użytkowników zarejestrowanych przed uruchomieniem. Moim zdaniem jest to bardzo dobra forma reklamy, jeśli użytkownicy będą korzystać z WazzUB, wyrobi on zakładanego 1 $ na użytkownika, to każdy będzie zadowolony. Dajmy na to, że w poleconych będziesz miał 3 osoby, one także po 3 i reszta też, to co miesiąc (!) dostaniesz 243 $. Jeśli każdy będzie miał zaś po 5 osób na niższym poziomie, to miesięczne dochody wyniosą 3125 $, oczywiście wtedy gdy WazzUB będzie popularny i zarobi na reklamach. Ale każdy zarejestrowany będzie o to dbał, ponieważ są to także jego pieniądze. Po rejestracji przyjdzie link aktywacyjny na e-mail, nie zapomnij kliknąć ! Spiesz się, zostało tylko kilka dni. Pozdrawiam.

Gość very hard
babcia ze mna

Gość bleblebleblebleblebleblebleble
podam inny przyklad.kolezanka byla z chlopakiem przez 3 lata, chajtneli sie, przez jakis czas wszystko im sie swietnie ukladalo.niedawno zaczely sie jakies wyrzuty, a do tej pory tak jak autorka,nie bylo wiekszych klotni. w tej chwili ich reacje sie poprawiły, zobaczymy jak bedzie dalej...