Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WyrciaIrcia

Kosmetyki oriflame

Polecane posty

Gość WyrciaIrcia

Witam. Mam zamiar sobie zamówić z katalogu taki balsam do ust. Jednak boję się że to będzie błąd. Z tej firmy kosmetyków jeszcze nie używałam więc moze mi coś doradzićie? Warto czy nie? bo sama nie wiem:\

Gość WyrciaIrcia
Doradzićie coś? Proszę ..

Gość ona546464165
Są całkiem spoko, ale przygotuj się na opakowanie o wiele mniejsze niż Ci się wydaje! Tak mnie to denerwuje w oriflame! Cena wysoka, a opakowanie niby 200 ml mniejsze od opakowania innej firmy 150 ml? Dziwne:)

Gość WyrciaIrcia
Piszcie coś więcej na ten temat jak możecie.. Po prostu chce wiedzieć czy można zaufać tej firmie nie chce wyrzucać pieniędzy w błoto

Gość ona546464165
Jedna pomadka pielęgnacyjna do ust (w takim białym opakowaniu) - niby dobra, odpowiadała mi, ale starczyła hmmm....na niezbyt długo, bo po wykręceniu jest taka "krótka" :D dobrze, że kupiona w promocji

Gość ona546464165
Żeby nie było, że robię jakąś antyreklamę - jestem konsultantką hehehehehe :P

Gość WyrciaIrcia
Ja właśnie chce zamówić z katalogu taki balsam do ust i trochę małe mi się to wydaje niby tylko 13zł ale jednak to też pieniądze ..

Gość ona546464165
To lepiej kup w zwykłej drogerii, gdzie przynajmniej zobaczysz dokładnie co kupujesz;) niektóre rzeczy mają rzeczywiście fajne i lubię ich używać, ale wkurzają mnie te zminiaturyzowane do granic możliwości opakowania

Gość jgsalc
Właśnie wczoraj uzylam serum na końcówki włosów oriflame split-end serum ło matko koszmar !!!! Smalec na głowie nie mogłam domyc włosów , ostrzegam nie uzywajcie tego !!!!/ z ejwon jest super / !!!!!!!2

Gość WyrciaIrcia
W sumie u mnie na mieście jest mało drogeri tylko drogeria natura i parę mniejszychu więc wyboru nie mam a właśnie ten balsam jest mi potrzebny ,mam czas moze znajdę coś lepszego

Gość WyrciaIrcia
Jak macie jakieś pozytywy bądź też negatywy tych kosmetyków to piszcie :-)

Gość festreyt
Moim zdaniem nie ma sensu kupować kosmetyków Oriflame od konsultantki, na allegro są dwa razy tańsze nawet jeśli wliczyć w to koszty przesyłki. Co można ogólnie powiedzieć ? To dobre kosmetyki, jedne z tańszych kolorowych których nie testuje się na zwierzętach, ale gdyby nie ten fakt to chyba bym po nie nie sięgnęła.

Gość olllga3
Ja powiem Wam ze nie sadziłam ze sa to tak rewelacyjne kosmetyki. A miałam okazje sprawdzić jak dziala prawdziwie zmiękczający, nawilzający krem do stóp na szorstkie pięty. Jest o niebo lepszy od tych które ciągle sa reklamowane, i starcza na bardzo długo.

bardzo lubie kosmetyki tej marki. Mam skore alergiczna, a od nich jedynych nie mam uczulenia. Obecnie uzywam sporo zeli pod prysznic, sa rewelacyjne i bardzo ladnie pachna.

Gość betisss
Moja siostra jest konsultantką Oriflame i często dostaje coś od niej za darmo. Na bieżąco śledzę nowości online http://www.mojoriflame.pl/oriflame-katalog-online są tam też oferty które obowiązywać będą w następnym katalogu. Lubię te kosmetyki ponieważ są produkowane ze składników pochodzenia naturalnego, bardzo dobrej jakości i w przystępnych cenach.

Gość ssska34
A co powiecie dziewczyny na temat nowych perfum które reklamuje Demi More ? jak one pachną ? Pytam bo bardzo mi sie podoba ta buteleczka, jest w sam raz na prezent.