Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weteranka odchudzania ;]

chcecie nazwe tabletek....?

Polecane posty

15 kg, kiedyś brałam adipex, efekty uboczne bardzo podobne można przeżyć

Gość weteranka odchudzania
i adipex Ci nie pomogl? dziwne, moza ja jestem dziwna ale nie mialam prawie zadnych efektow ubocznych, poza brakiem apetytu ale o to wlasnie chodzilo

ta, z przesylka Ci wyjdzie 100 zeta, wysylaja kurierem ja mialam zawsze po najwyzej 3 dniach

pomógł, po ciąży ważyłam 99kg, po adim 58, a teraz 75, niestety efekt jo-jo

wlasnie dostalam maila ze zamowienie zostale wyslane :classic_cool: yeah :classic_cool:

Gość edseredserds
a czerwony meiztang?

i tak masz 24 kg na minusie, bawilas sie juz w takie leki, wiec nie musze Ci pisac, ze trzeba je odstawic jakby cokolwiek zlego sie dzialo?:classic_cool: zwlaszcza ze masz dziecko, wiec uwazaj i poczytaj o tym, bo powtarzam i utrzymuje ze jest to ryzyko, ja nie badalam sie jeszcze u lekarza, mysle ze nic mi nie jest bo nic na to nie wskazuje, ale huj wie co kiedy moze wyjsc

Gość edseredserds
wiesz cos o czerwonym meizitangu?

30, jak bierzesz po jednej to wystarczy na msc, mi ubywalo msc okolo 10 kg srednio, realnie okolo 13-14, bo mialam zastoj ponad miesieczny w ciagu tego prawie pol roku, ale jak juz pisalam bylam otyla, wazylam 96 a jestem dosc niska wiec nadwage mialam naprawde sporą, a wiadomo ze wtedy szybciej chudniesz. po schudnieciu jakichs 20 kg. mozna brac po 2 tabletki, wystarcza Ci na pol miesiaca a moim zdaniem wystarcza w zupelnosci jedna.

*po schudnieciu jakichs 20 kg mialam ten zastoj ale dalej trzymalam sie diety i cwiczen. nie bralam ich tez cale pol roku, mialam tam jakies przerwy, ogolnie zuzylam chyba 5 opakowan czy 4. o czerwonym nic nie wiem, nie probowalam, na stronie pisze, ze PONOC jest silniejszy, mi zielony zdecydowanie wystarczal, trafilam akurat na cos co mi pomoglo, kazdy organizm jest inny

Mnie nic nie było po adi, ale stany depresyjne które mi towarzyszyły były straszne, dlatego chciałam spróbować czegoś innego. Adi brałam 5 lat temu później jeszcze 2 lata temu i nic mi nie jest. Powiedz mi jeszcze czy wysyłają za pobraniem?

ja bylam tylko troche bardziej nerwowa ale ogolnie nastroj mialam raczej swietny :D zwlaszcza jak stawalam na wage :classic_cool: tak, ja zawsze place przy odbiorze, nawet chyba nie maja innej mozliwosci

ale mimo wszystko znalas sklad. wiesz to jest tak, ze nikt tego nie kontroluje, wiec raz im sie sypnie tak, raz tak, ja podalam zrodlo, gdzie zamawialam i nic mi nie bylo, ale kazdy musi sam przede wszystkim patrzec na reakcje organizmu i to od samego poczatku.

Dzięki za odpowiedź, spróbuję 1 opakowanie i zobaczę jak się będę po nich czuła. Za adi chcą 250zł za 100 tab. ale jak mam się czuć źle to szkoda kasy na 3 miesiące

tu masz 30 tabl za 80 zl, wiec porownywalna cena, zycze powodzenia i uwazaj, jak sie zdecydujesz, to napisz tu jak Ci idzie, ja bede tu czasami wpadac

ok, jak zadziałają na pewno napiszę, jak nie to też pewnie napiszę żeby się pożalić. Mam tylko nadzieję że to nie jakaś podróbka bo opinie w necie o tym sklepie są różne.

bede czekac na opinie :classic_cool: ja tez nie bylam przekonana, bo czytalam te opinie, slyszalam, ze nieraz im przychodza gorsze partie towaru, nie wiem, ja zamowilam 4 czy 5 opakowan od nich i kazde mialo taki sam rezultat, watpie zeby to bylo placebo, bo po pierwsze bylam sceptycznie nastawiona, a po drugie bralam juz wczesniej niezliczone ilosci roznych srodkow, bez rezultatow. nie wiem, musisz sama sprobowac.

w takim razie czekam na zamówienie i na rezultaty oczywiście pozytywne. Powodzenia

i wzajemnie :)

Gość yhfyuytfd
i co przyszly?