Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabsimplex

SPRZEDAM SAB SIMPLEX

Polecane posty

Gość sabsimplex

Mam dwie buteleczki specyfiku na kolki Sab Simplex. Zakupiony w Czechach, ale produkowany przez tą samą firmę co ten niemiecki. Sprawdziłam na swoim dziecku - pomaga jak ten z Niemiec! Zostały mi 2 buteleczki wiec chętnie komuś odsprzedam za 35zł + koszty przesyłki/szt. wiadomość na gg 2494904

Gość a dlaczego
ten z Czech jest tańszy od tego z Niemiec? ja za niemiecki place 45zł????? czyżby jakaś podróba?

Gość JA MAM NAJFAJNIEJ :P
To i tak przepłacasz. Ja kupuje na eBay'u gdzie Sab Simplex kosztuje 5 euro, a przesyłka kosztuje grosze, albo jak się dobrze poszuka to przesyłka jest za free, więc sobie przelicz. Tak, ten czeski jest trochę pociulany, czytałam o tym na różnych forach.

Gość a dlaczego
rzuć linka jak możesz do tego za 5 ojro:)

http://www.ebay.de/itm/SAB-simplex-Susp-30ml-PZN-0893334-apobest24-/250799904213?pt=Haus_Garten_Medikamente_von_Apothekern_Medikamente_von_Apothekern&hash=item3a64d6d5d5 Ten akurat jest za 5,18 ale poszukaj za parę dni do znajdziesz i za niecałe 5, to tak jak na naszym allegro aukcje się zmieniają i ceny też. Musisz trafić. Ja dla niedawno kupiłam 4-pak za 20 euro z drobnymi.

Gość a dlaczego
oooo dzięki, wprawdzie nie znam niemieckiego ale procedura zamawiania pewnie identyczna jak przy allegro

Tutaj masz polskiego eBay'a - a cena dotyczty 1 SZTUKI - trochę przesada :o ale możesz sobie podpatrzeć opcje dzięku którym będziesz wiedziała jak sie posłużyć na tym niemieckim :D http://www.ebay.pl/itm/SAB-SIMPLEX-NIEMIECKIE-ORYGINALNE-KROPELKI-WROC-AW-/251030293352?pt=UK_Baby_Baby_Feeding_Breast_Pads_Pumps_LE&hash=item3a72924b68

ale drogi!! 45 zl??? matko idzcie na e-baya tam mozna kupic za 7 euro juz z przesylka!!!