Gość Zdołowana89 Napisano Kwiecień 3, 2012 Czesc dziewczyny mam juz dosc , nie wiem dlaczego cały czas chce sie przełamac i zaczac diete , ale nie potrafie , bo jak patrze w lustro to widze grubą swinie i sie załamuje Masakra .. Któras tez tak ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koteczek20 Napisano Kwiecień 3, 2012 witaj...skoro patrzysz w lustro i masz dosc to moze czas sie wziąć za siebie ...ja tez tak mialam...a ile ważysz i ile masz wzrostu??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zdołowana89 Napisano Kwiecień 3, 2012 własnie patrze i nie moge sobie wydaroac ze tak sie zapusciłam jak nigdy mam 168 i 64kg:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koteczek20 Napisano Kwiecień 3, 2012 słuchaj twoja waga jest prawidłowa do wzrostu ale jak czujesz sie gruba to poprostu ogranicz jedzenie..jedz 5 małych posiłków dziennie bogatych w warzywa i owoce ogranicz słodycze i fastfoody poćwicz troszke codzinnie,no i kolacje jedz najpuzniej o 18-ej i to powinno pomóc:)pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koteczek20 Napisano Kwiecień 3, 2012 bo wlasnie obzeranie sie w nocy prowadzi do tycia wiem coś o tym...jezeli wieczorem czujesz głód zapijaj go wodą mineralną niegazowana to pomaga:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość welafaksyna Napisano Kwiecień 3, 2012 ogranicz tę czynność do chwil niezbędnych, będzie ci łatwiej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach